• PRO TV
  • Mesajul de adio al Mihaelei, tânăra de 24 de ani care s-a aruncat în gol de pe un bloc cu 15 etaje. Rudele și colegii sunt în stare de șoc: „E prea târziu să-ți spun cât îmi ești de scumpă”

Mesajul de adio al Mihaelei, tânăra de 24 de ani care s-a aruncat în gol de pe un bloc cu 15 etaje. Rudele și colegii sunt în stare de șoc: „E prea târziu să-ți spun cât îmi ești de scumpă”

Mesajul de adio al Mihaelei, tânăra de 24 de ani care s-a aruncat în gol de pe un bloc cu 15 etaje. Rudele și colegii sunt în stare de șoc: „E prea târziu să-ți spun cât îmi ești de scumpă”

O tânără de 24 de ani a decedat, după ce s-a aruncat în gol de la etajul 15 al unui bloc din Chișinău. Tragedia a avut loc în data de 16 aprilie, în jurul orei 22:00. Cazul a atras imediat atenția tinerilor, pentru că mulți o cunoșteau pe Mihaela Cheptene din presă. Cu cinci ani în urmă, ea a fost lovită pe trecerea de pietoni și a suferit mai multe luni pe patul de spital.

Gallery

​Apropiații și prietenii Mihaelei au fost în stare de șoc când au citit mesajul ei de adio: 

„Să mă iertați pentru tot, toate. Nu am fost perfectă deloc, am supărat mulți oameni chiar pe care au ținut la mine cu adevărat sau poate și m-au iubit! Îmi cer iertare de la toți oamenii care m-au ajutat mă rog de mă iertați. Pentru că am devenit un parazit al societății cheltui bani și nimic nu fac. Îmi dau seama că fac un păcat foarte mare. Vă rog mult nu învinuiți pe nimeni, eu sunt vinovată pentru psihica mea. Mă doare tot”, a scris tânăra pe pagina sa de facebook.

Colegii și prietenii sunt devastați de pierderea ei și nu-și pot explica gestul tinerei. Unii cred că fata a suferit de depresie în tăcere. 

Sora Mihaelei a postat un mesaj emoționant, prin care dă de înțeles că tânăra s-a confruntat cu discriminarea: 

„E prea târziu... e prea târziu să-ți spun cât îmi ești de scumpă... e prea târziu să-ți vorbesc cît ești de uimitoare... e prea târziu să te cuprind... e prea târziu să-mi cer scuze de la tine...totul a devenit prea târziu...
Îmi pare rău că nu mai este, că nu am avut grijă de ea, că nu am fost destul de tolerantă necesităților ei și că m-am împăcat cu povara ei...
"Societatea"...mie greață de societatea în care trăiesc și că fac parte din ea... Refuzuri, refuzuri și iarăși refuz de tot ce era cointeresată... atâta dorința de muncă și atâta stăruință își dădea pentru a fi acceptată de societate...însă societatea e prea coruptă și plină de mucegai, fără pic de milă și toleranță.
Mihaela, a fost alegerea ta, însă prea multă durere ai lăsat. Mereu vei fi in inima noastră că cea mai scumpă ființă. Sper că te vei revedea cu tata. Să te odihnești în pace. Acum ești liberă”.
Și fratele Mihaele este frânt de durere. Cei trei erau foarte apropiați. 

Zeci de mesaje de condoleanțe au apărut pe paginile de socializare ale familie. 

„​Câtă Tristețe în ochii ei după 2019. Și ultima poză din Instagram postată acum în martie, se vede o tristețe și o durere enormă. Dumnezeu sa o ierte și să o odihnească în pace, păcat, păcat de așa fetiță frumoasă care avea toată viața înainte. Păcat de societatea și secolul în care trăim”;

„Numai ea știe ce avea în suflet”; 

„Nu am cunoscut-o, dar e dureros când tineri pleacă fără să apuce să trăiască viața......societatea e așa cum este. Trebuie să ne facem loc în ea și să ne impunem...trist și dureros; 

„Îmi urlă sufletul!!!
Stau și mă întreb câtă lume mai trebuie schilodită sau să își piardă viața în accidente rutiere? Acest omuleț, care a trecut prin multiple intervenții chirurgicale, și o luptă grea cu recuperarea în urma unui accident rutier pe trecerea de pietoni, totuși a avut o șansă la viață, dar din păcate nu și la empatia oamenilor din societatea noastră.Încercând să se angajeze la mai multe locuri de muncă, nu era acceptată în colectiv fiind tachinată și i se spunea că nu este la fel de rapidă ca ceilalți angajați…..
De ce nu putem fi mai buni, mai empatici și mai solidari cu alți oameni? De ce ne place nouă să judecăm și să hulim fără să știm ce se petrece în sufletul lor ?
Din păcate Mihaela a plecat de printre noi, iar nouă nu ne rămâne decât să ne rugăm pentru sufletul ei. Condoleanțe familiei! Fiți mai buni și mai empatici cu cei din jur, pentru că uneori atitudinea noastră costă viața unui om !”, sunt doar câteva dintre reacțiile apărute în spațiul public. 

În 2019, tânăra a fost lovită pe trecerea de pietoni, în sectorul Ciocana, și a fost transportată la spital în stare de inconștiență. Ulterior, aceasta a suferit mai multe operații la creier, scrie unimedia.info

Sursă foto: Facebook/ Instagram/ cheptene_mihaela

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni