• PRO TV
  • Chloe Ferry, pictorial incendiar pentru o cauză nobilă. Ce i-au reproșat fanii

Chloe Ferry, pictorial incendiar pentru o cauză nobilă. Ce i-au reproșat fanii

Chloe Ferry, pictorial incendiar pentru o cauză nobilă. Ce i-au reproșat fanii

Milioanele se strâng cu postări îndrăznețe, la limita decenței. Chloe Ferry vrea milioane de fani, dar și milioane de euro pentru a fi folosite în interesul bolnavilor de cancer.

Britanica Chloe Ferry, care a făcut senzație în reality show-ul Celebs Go Dating, a pozat provocator pentru un cunoscut brand de lenjerie intimă. Noua colecție de vară a fost lansată odată cu pictorialul incendiar care a avut-o în centrul atenției pe vedeta din Marea Britanie.

Însă, Chloe Ferry (25 de ani) vrea să strângă și bani pentru bolnavii de cancer de sân din Regat. Conform reprezentanților brandului de lenjerie intimă, un procent din încasările rezultate din vânzarea articolelor din colecție va fi donat către The Marie Curie Nurses.

Serviciul, care funcționează sub egida Ministerului Sănătății, sprijină bolnavii de cancer sau bolnavii aflați în stadiu terminal și familiile acestora.

Clienții vor putea face donații și în nume personal.


Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Chloe Ferry este imaginea colecției de vară, care cuprinde costume de baie și lenjerie intimă cu jartiere în culori vii.

Mii de fani ai vedetei au reacționat la fotografiile intime, însă unii au considerat că exagerează cu retușarea pozelor.

E grozav că faci asta pentru cancerul de sân, dar, te rog, nu ai nevoie de atâta photoshop. Ești uimitoare și fără”, i-a transmis o admiratoare.

Chloe, o să fiu urâtă pentru asta… E posibil, dar trebuie să spun asta… E nemaipomenit că îți faci datoria pentru conștientizarea cancerului de sân, dar te-ai machiat atât de tare încât nu ți se mai văd tatuajele. Aceste poze le fac pe tinerele fete să creadă că a avea o burtă ca a ta e normal. Și nu e. Așa că te rog, dacă trebuie să folosești un filtru, fă-o mai puțin evident”, i-a scris altă admiratoare de pe Instagram.

Fotografii: Profimediaimages.ro/ @chloegshore1

Vezi și VIDEO: Ea este cea mai frumoasă fotbalistă din România. A lăsat ghetele deoparte și a venit în direct, la tv

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni