• PRO TV
  • Gordon Ramsay e bun de plată după ce a ruinat nunta a doi tineri din Marea Britanie

Gordon Ramsay e bun de plată după ce a ruinat nunta a doi tineri din Marea Britanie

Gordon Ramsay e bun de plată după ce a ruinat nunta a doi tineri din Marea Britanie

Doi tineri din Marea Britanie, care își plănuiseră în detaliu nunta pe o plajă privată, au avut parte de surpriză neplăcută în ziua ceremoniei. Evenimentul a fost distrus de bucătarul Gordon Ramsay și echipa sa de filmare.

Laura și Charlie Willis nu vor uita niciodată ziua nunții, fiindcă a fost printre cele mai urâte din viața lor. Tinerii și-au plănuit în detaliu evenimentul și au închiriat o plajă privată, pentru a-și uni destinele departe de agitație.

Numai că ceremonia a fost un fiasco din cauza celebrului bucătar Gordon Ramsay, care programase filmarea unui show de gătit exact în același loc.

Rezultatul? În toate pozele și filmările de nuntă a apărut echipa care filma pentru show-ul Future Food Stars, iar asta i-a înfuriat la culme pe miri.

Tot evenimentul a fost un adevărat coșmar gastronomic. Am muncit amândoi atât de mult pentru acea zi și ne-am simțit ca niște figuranți într-un show televizat”, a povestit Charlie pentru The Sun.

La eveniment au participat șase persoane, fiindcă mirii și-au dorit o ceremonie intimă, însă n-au avut parte de așa ceva.

Vezi mai multe poze de la filmări în GALERIA FOTO de mai jos!

Celebrul bucătar și-a dat seama că le-a deranjat acestora evenimentul și le-a trimis o scrisoare în care își cere iertare pentru intruziune. 

Domnule și doamnă Willis, vă scriu pentru a-mi cere iertare pentru că filmarea noastră v-a provocat prejudicii în zua nunții voastre, pe plaja Lusty Glaze. Sunt îngrozit de faptul că v-am stricat ziua specială și vă asigur că nu a fost intenția noastră să vă supărăm, pe dumneavoatră și pe invitații dumneavoastră”, a scris Ramsay în epistolă.

Bucătarul s-a oferit să-i despăgubească pe miri cu 1.300 de lire (circa 7.500 de lei), suma cheltuită pentru eveniment. 

La scurt timp după ce mirii au făcut publică povestea lor, bucătarul a oferit o replică pe Twitter, din care rezultă că deranjul n-ar fi fost atât de mare cum pretind ei.

Cred că am ratat partea aceea în care eu și echipa mea am stricat nunta... Felicitări pentru frumoasa căsnicie. Dacă v-ar face plăcere o noapte la @savoygrill, e din partea mea. Voi încerca să nu o ruinez”, a scris Ramsay pe rețeaua socială.

Nu știm dacă mirii au fost încântați de propunere, dar știm că pozele trebuie refăcute.

Fotografii: Getty Images/Shutterstock

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni