• PRO TV
  • “Happy Hour” intampina primavara cu cel mai tare MARUTisor FOTO!

“Happy Hour” intampina primavara cu cel mai tare MARUTisor FOTO!

“Happy Hour” intampina primavara cu cel mai tare MARUTisor FOTO!

Primavara incepe anul acesta cu ”Happy Hour”! La inceput de martie, invitatii lui Maruta sunt si mai dezghetati, mondenitatile se dezmortesc, iar subiectele sunt si mai fierbinti! Si pentru ca e luna femeilor, prezentatorul ”Happy Hour” si echipa sa fac o demonstratie de galanterie si pleaca prin showbizul romanesc cu ...MARUTisorul!

Nu cu orice fel de MARUTisor, ci cu MARUTisorul muzical! Vedete cunoscute si iubite tocmesc cu ora de distractie trupe si artisti de prima mana pentru a le face serenade si dedicatii muzicale celor mai importante persoane din viata lor. Astfel, in perioada 1-8 martie, cei care urmaresc Pro Tv ii vor vedea in actiune cu MARUTisorul cantat de Holograf, Loredana, Vank, Corina Chiriac si Directia 5 pe Radu Mazare, Radu Valcan, Brigitte Sfat, Jean de la Craiova, dar si pe Catalin Maruta. Care sunt cele mai insemnate persoane din viata acestor vedete si ce fel de MARUTisoare au daruit, telespectatorii Pro Tv vor afla la ”Happy Hour”!

In editia din 1 martie, pe langa MARUTisoare, ”Happy Hour” imparte si noroc! Imbracat in cosar, Catalin Maruta a dus primavara si norocul in casa lui Petre Roman. Ati putut vedea marti la Pro Tv cum cosarul Maruta s-a luptat cu frigul, cu ninsoarea si mai ales cu agentii de paza din cartierul rezidential unde locuieste Petre Roman ca sa ii umple politicianului casa de noroc, de primavara, dar si de chef. Tot atunci, ati putut vedea ca dorinta lui Petre Roman de a-si vedea fiul artist are temei: micul Petrus e mare dansator!

In luna martie show-ul de la Pro Tv incepe seria unor dezvaluiri inedite pentru a afla “De ce iubim barbatii.” Femei adevarate ca Tora Vasilescu, Oana Sarbu sau Niculina Stoican dau tot din casa si din inima si spun povesti impresionante din viata si din iubirile lor.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni