• PRO TV
  • O asociație pentru copii condusă de o americancă înveselește vara copiilor români din medii defavorizate

O asociație pentru copii condusă de o americancă înveselește vara copiilor români din medii defavorizate

O asociație pentru copii condusă de o americancă înveselește vara copiilor români din medii defavorizate

Asociația de Ajutor AMURTEL, alături de o companie producătoare de articole sportive, înveselesc vacanța de vară pentru copiii din Pănătau

După un an atât de greu și instabil prin care am trecut cu toții și care ne-a afectat pe fiecare dintre noi, mai ales pe copii, deoarece aceștia au experimentat școala online și alte provocări, iată și o veste binevenită!
 
Vineri, 9 iulie, la ora 11.00, Centrul de zi Izvorul Speranței își deschide porțile pentru a lansa programul de vară pentru copiii din comuna Pănătău, județul Buzău.  
 
Evenimentul va fi deschis tuturor copiilor din comunitate. Sunt așteptați să participe aproximativ 50 de copii, părinți, precum și reprezentanți ai școlii și primăriei locale.  

 
Este un prilej de a sărbători sfârșitul unui an provocator și împlinirea a 14 ani de parteneriat între Asociația de Ajutor AMURTEL, condusă de Didi Ananda Devapriya, cetățean american stabilit în România de 16 ani, Primăria Pănătău, condusă de Nicolae Stoica și personalul didactic al Școlii Gimnaziale Pănătău, aflat sub îndrumarea directorului Elena Stoica.   
 
Invitații centrului se vor bucura de participarea reprezentanților unei companii de articole sportive, cu care AMURTEL a început o colaborare. Ei vor aduce materiale sportive necesare programului de vară al centrului și de care copiii se vor bucura și în ziua primirii.  
 
Cu ajutorul lor, centrul va organiza anul acesta deja tradiționalul “Concurs de ciclism”, de la Pănătău, care a ajuns la cea de a VI-a ediție.
 
Pe parcursul verii, copiii vor avea parte de relaxare prin activități plăcute de vacanță
 
Cei care vor să sprijine AMURTEL; găsesc toate detaliile de AICI.

Didi, așa cum îi spun toți prietenii lui Didi Ananda Devapriya, a declarat în exclusivitate pentru protv.ro:

"Sunt un „acharya” , adică un învățător de meditație și yoga.  Am ales un stil de viață de călugăriță ca să pot să îmi dedic timpul 100% pentru proiecte umanitare și de practică spirituală.  „Didi” de fapt, înseamnă „soră”,  și portul meu portocaliu reprezintă focul iubirii divine, care crește și strălucește atunci când ofer ajutor în jurul meu.
Am învățat meditație în 1995 în Missouri, SUA, apoi am fost în India, iar la final mi s-a propus  să vin În România să gestionez proiectele Asociației de Ajutor AMURTEL. Imediat am zis, da, sigur! Fără ezitare!Asociația de Ajutor AMURTEL oferă protecție, siguranță, și speranța pentru copiii vulnerabili.  În județul Buzău, la Pănătău, un sat mic, liniștit și frumos de munte,  gestionăm un centru rezidențial pentru copiii care au fost luați din familia lor din cauza neglijenței și a abuzului,  dar avem și un centru de zi pentru copiii din comunitate cu diverse probleme sociale."



 
FOTO: ARHIVĂ PERSONALĂ/ ASOCIAȚIA AMURTEL

VEZI MAI MULTE POZE ÎN GALERIA FOTO

Pe VOYO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe  voyo.ro

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA FACEM LEVEL


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni