• PRO TV
  • Secretul exploziv despre Bruce Lee, dezvăluit într-o scrisoare

Secretul exploziv despre Bruce Lee, dezvăluit într-o scrisoare

Secretul exploziv despre Bruce Lee, dezvăluit într-o scrisoare

O scrisoare dezvăluită recent arată că legenda artelor marțiale Bruce Lee era consumator de substanțe interzise.  

Starul filmului ”Enter the Dragon” a scris mai bine de 40 de scrisori unui coleg actor, chiar înainte de moartea sa timpurie. 

Scrisorile către Robert Baker arată că acesta i-a făcut rost lui Lee de droguri precum cocaina, LSD și cannabis din 1969 până în 1973, când actorul a murit, la doar 32 de ani. Mesajele au fost descoperite la un târg de antichități și vor fi scoase la licitație pentru suma de 160.000 de lire sterline. 

La Hollywood se zvonea că Bruce Lee ar fi un consumator de droguri, iar scrisorile nu numai că întăresc aceste informații, dar dezvăluie și dependența actorului. 

Baker, care a murit în 1993, a riscat mult aducându-i lui Lee marfă din Statele Unite pe platourile de filmare din Hong Kong. În 1972, Lee i-a cerut să-i aducă ”o cantitate mare de cocaină”.

Acesta a explicat că este ”drogat ca naiba” și că niște cocaină l-a ajuta să intre în personaj pentru filmul la care lucra. Mai mult, în timp ce filma ”Enter the Dragon” în Hong Kong, în 1973, soția lui, Linda, a scris în numele lui pentru a cere substanțe interzise.  

O lună mai târziu, Lee a avut o criză epileptică și a colapsat din cauza unei inflamații a creierului. S-a recuperat, dar pe 20 iulie 1973, a fost găsit fără suflare în pat. 

Foto: Getty
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni