• PRO TV
  • Adele are trei case pe aceeași stradă și e înconjurată de staruri de la Hollywood

Adele are trei case pe aceeași stradă și e înconjurată de staruri de la Hollywood

Adele are trei case pe aceeași stradă și e înconjurată de staruri de la Hollywood

Cu o avere de peste 160 de milioane de euro, Adele își construiește un imperiu imobiliar în California. Artista și-a cumpărat recent a treia vilă pe aceeași stradă, într-o zonă exclusivistă de lângă Los Angeles.

Hidden Valley este, așa cum îi spune și numele, un loc retras, plin de verdeață și de vile impresionante ocupate de oameni celebri. Adele tocmai și-a cumpărat a treia casă pe aceeași stradă din zona exclusivistă de lângă Los Angeles, pe care a plătit 8,2 milioane de euro.

Vecinii ei sunt la fel de exclusiviști ca și proprietățile: Penelope Cruz și Javier Bardem, Mila Kunis și Ashton Kutcher, Zoe Saldana, Jennifer Lawrence.

Adele a cumpărat casa de la vedeta de televiziune Nicole Richie, care îi este prietenă apropiată, scrie The Sun.

FOTO: www.thisischriswhite.com via The Sun


Vila are patru dormitoare și patru băi și e dotată cu piscină exterioară și teren de baschet. Locuința se află foarte aproape de celelalte două proprietăți ale artistei de 33 de ani.

Adele, una dintre cele mai înstărite cântărețe din lume, și-a cumpărat prima casă aici în anul 2016. Atunci a plătit peste 8 milioane de euro pe o casă cu 6 dormitoare.

În 2019, artista a mai cumpărat o casă aici, chiar vizavi de fostul ei soț, Simon Konecki, pentru ca el să aibă acces facil la fiul lor de 8 ani, Angelo.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni