• PRO TV
  • (P) Casa Moritz Brașov, de la perioada interbelică la mașinile electrice!

(P) Casa Moritz Brașov, de la perioada interbelică la mașinile electrice!

(P) Casa Moritz Brașov, de la perioada interbelică la mașinile electrice!

Pentru cei care își doresc ca șederea în frumosul oraș de la poalele Tâmpei să devină o experiență minunată, Casa Moritz este alegerea ideală. Aici te poți bucura de magia Brașovului din orice cameră vei alege.

Casa Moritz este prima casă construită în Brașov pe Calea Poienii, în perioada 1917-1918, situată în centrul orașului, la 600 metri distanță de Piața Sfatului în cea mai exclusivistă zonă a Brașovului.  

Aceasta a fost transformată într-un boutique hotel cu dotări și facilități contemporane, păstrând în acelasi timp arhitectura și stilul perioadei interbelice.

Peisajele de poveste se pot admira de pe terasele exterioare care se întrepătrund cu zona verde de pădure.

Spiritul green al conceptului, pe care noii proprietari vor să îl transmită celor care le trec pragul, îl vei simți chiar de la parcarea generoasă pusă la dispoziția oaspețiilor, unde aceștia își pot alimenta autoturismele electrice prin stația de încărcare proprie, până la așternuturile curățate în mod ecologic.

Noii proprietari și-au dorit să duca povestea D-lui Eduard Moritz mai departe, acesta fiind primul proprietar al Casei Moritz, astfel că au păstrat arhitectura inițială, multe elemente de design interior fiind recondiționate.

Hotelul dispune de 10 camere, dintre care 3 apartamente cu un decor unic în stil art deco. Bonusurile locației constau în vederea spre Cetatea Brașovului, cât și minunatul parc Schaeffler, aflat la 50 de metri distanță, dotat cu un performant teren de baschet, aparatură fitness, tiroliană și mobilier de joacă pentru copii.

Cafeaua de dimineața și micul dejun sunt servite pe una din terasele superioare ale locației, pentru ca fiecare oaspete să se poată bucura de peisajul și atmosfera Brasovului de la primele ore ale zilei.

Indiferent de scopul vizitei tale în Brașov, îți vei multumi pentru alegerea de a fi oaspetele Casei Moritz.

Rezerva aici  www.casamoritzbrasov.ro

Telefon/whatsapp : +40728289087

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni