• PRO TV
  • Angelina Jolie, apariție surprinzătoare în Veneția. Cine este bărbatul care a însoțit-o în călătorie

Angelina Jolie, apariție surprinzătoare în Veneția. Cine este bărbatul care a însoțit-o în călătorie

Angelina Jolie, apariție surprinzătoare în Veneția. Cine este bărbatul care a însoțit-o în călătorie

După ce a petrecut câteva zile la Paris, Angelina Jolie a luat trenul Orient Express spre Italia. Celebra actriță a ajuns la Veneția, unde a fost surprinsă în compania fiicei sale Shiloh și a unui fotograf. 

Angelina Jolie este în vacanță la Veneția. Se pare că actrița a îndrăgit acest oraș, după ce în 2009 a venit aici pentru filmările filmului „The Tourist”, alături de Johnny Depp. La acea vreme, împreună cu ea se afla Brad Pitt, care petrecea mai mult timp cu copiii. 

De data aceasta, partenerul ei de călătorie este un celebru artist și fotograf francez, JR, cunoscut pentru afișele sale gigantice și pentru colaborarea cu regizoarea Agnes Varda, prietena iubită a Angelinei, care a decedat în 2019. 

JR a publicat pe contul său de socializare câteva fotografii pe care i le-a făcut Angelinei. În una dintre ele, actrița s-a pozat desculță pe acoperișul unei clădiri din Veneția. Ea a ales o rochie gri strălucitoare și lungă. 

De asemenea, JR a postat și un filmuleț din tren în care apare Angelina Jolie. Actrița a scos capul pe geam și zâmbește.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @angiej1975

Dacă în Veneția, Angelina era însoțită doar de Shiloh, la Paris mai erau Pax, Zahara și Knox. Cu ei, a vizitat expoziția lui Banksy, a mâncat la restaurantul din Turnul Eiffel, și a fost văzută la intrarea în magazinul Guerlain. 


 


Sursă foto: Getty Images,  Instagram 

Vezi și: Wine Trips Romania – Ep.3 Povestea Cramei Viile Metamorfosis
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni