• PRO TV
  • Ea este considerată femeia cu cea mai mare gură din lume

Ea este considerată femeia cu cea mai mare gură din lume

Ea este considerată femeia cu cea mai mare gură din lume

Guinness World Records a confirmat că Samantha Ramsdell, din Connecticut, este deținătoarea recordului pentru cea mai mare gură din lume.

Când vine vorba de ciudățenii, TikTok este platforma fruntașă la acest capitol. Tot felul cu tot felul talente postează zilnic filmulețe care sunt, de-a dreptul, șocante. Iată totuși că TikTok-ul îi poate pe unii faimoși și îi poate înscrie chiar în Cartea Recordurilor. 

Acesta este și cazul Samanthei Ramsdell, care deține recordul pentru cea mai mare gură din lume. Ce încape în ea? Mulți cartofi prăjiți și diferite alte alimente în cantități imposibile pentru un om normal. 


Femeia i-a șocat pe internauți cu abilitățile sale, dar i-a și impresionat. Astfel, aceasta a ajuns rapid virală pe rețelele sociale și, ulterior, a fost remarcată chiar și de Guinness World Records.

Eram nesigură în ceea ce privește această abilitate, voiam să fie secretul meu, dar acum reprezintă unele dintre cele mai bune lucruri ale mele. Este superputerea mea. Este lucrul care mă face unică și specială", a spus ea potrivit cnn.com.

Sursă foto: Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni