• PRO TV
  • Ioana Țiriac, superbă în costum de baie, la Miami. Fiica lui Ion Țiriac a împlinit 24 de ani

Ioana Țiriac, superbă în costum de baie, la Miami. Fiica lui Ion Țiriac a împlinit 24 de ani

Ioana Țiriac, superbă în costum de baie, la Miami. Fiica lui Ion Țiriac a împlinit 24 de ani

Locuiește în Miami, studiază în Miami, face plajă la Miami. Ioana Țiriac este îndrăgostită de acest oraș, în care s-a mutat la sfârșitul anului 2018, pentru continuarea studiilor. 

Ioana Țiriac a oferit admiratorilor ei o mostră din vacanța ei de vară. Miami e destinația perfectă pentru plajă și băi în ocean circa 7 luni pe an. Fiica lui Ion Țiriac și a jurnalistei Sophie Ayad s-a lăsat fotografiată într-un costum de baie curcubeu și a distribuit fotografiile pe rețelele sociale.

Cea mai drăguță”, „Atât de frumoasă”, „Superbă”, au fost cele mai multe reacții venite din partea celor care o urmăresc în mediul online.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ioana_tiriac

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Ioana Țiriac a împlinit recent 24 de ani și studiază Jurnalismul și Economia la Universitatea Miami. Deși inițial voia să calce pe urmele mamei sale, fiica lui Ion Țiriac își completează studiile pentru a porni o carieră în lumea afacerilor.

În perioada 2019 – 2021, tânăra și-a ajutat mama în gestionarea afacerii pe care și-a deschis-o peste Ocean. Pool Club Monaco este un magazin de îmbrăcăminte glamour și de lux, deschis la Monaco și relocat la Miami în 2018.

E altruistă și o luptătoare pentru egalitate socială. Uneori cred că cei doi copii ai mei au o astfel de datorie, deoarece sunt foarte privilegiați. Ioana e un om extraordinar de bun, modest și cu o inimă imensă. E super inteligentă și stie ce vrea”, spunea Sophie Ayad despre fiica ei, într-un interviu acordat PROTV.RO.

Fotografii: @ioana_tiriac/@sophieayad

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni