• PRO TV
  • Drama actriței Selma Blair, diagnosticată cu scleroză multiplă: “Mi-au spus să mă pregătesc de moarte”

Drama actriței Selma Blair, diagnosticată cu scleroză multiplă: “Mi-au spus să mă pregătesc de moarte”

Drama actriței Selma Blair, diagnosticată cu scleroză multiplă: “Mi-au spus să mă pregătesc de moarte”

Selma Blair face mărturisiri cutremurătoare în documentarul “Introducing, Selma Blair” despre lupta ei cu scleroza multiplă, o boală nemiloasă. 

“Mi-au spus să mă pregătesc de moarte. Nu pentru că am scleroză multiplă ci pentru că mă lupt cu această boală... Mă simt de parcă aș fi în filmul lui Tom Hanks (Naufragiatul), unde el este blocat pe o insulă”, spune Selma Blair în trailerul care promovează documentarul ce va apărea în cinema și pe Discovery la sfârșitul lunii octombrie. 

Diagnosticul crunt i-a fost pus de medici în 2018. De atunci, Selma Blair a trecut prin chinuri cumplite. A făcut chimioterapie, un transplant de celule stem, și-a pierdut părul, a fost imobilizată la pat, iar acum merge cu ajutorul unui baston. 

Potrivit Vulture, Selma a crezut că-și filmează ultimele zile din viață în documentarul cu un puternic impact emoțional. Actrița de 49 de ani este o luptătoare și vrea ca experiența ei să-i ajute și să le dea putere celor care se confruntă cu boli crunte. Alături în această călătorie îi sunt fiul ei, Arthur, și iubitul care o sprijină necondiționat.După transplantul de celule stem și ședințele chinuitoare de chimioterapie, starea actriței s-a îmbunătățit considerabil. Ea a revenit la mare ei iubire: echitația.   

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selma Blair (@selmablair)

Recent, Selma i-a transmis un mesaj un mesaj de susținere Christinei Applegate, după ce aceasta a dezvăluit că suferă de aceeași boală.

Fotografii: Getty Images / Instagram

Vezi și VIDEO: Wine Trips Romania – Ep.5 Povestea Casei Timis

 

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni