• PRO TV
  • Un fost „iepuraș” al lui Hugh Hefner vrea mai multe operații! Era să moară din cauza intervențiilor

Un fost „iepuraș” al lui Hugh Hefner vrea mai multe operații! Era să moară din cauza intervențiilor

Un fost „iepuraș” al lui Hugh Hefner vrea mai multe operații! Era să moară din cauza intervențiilor

Jenna Bentley este un fost „iepuraș” Playboy care a reușit să se facă remarcată nu doar datorită aspectului ei fizic, ci și a declarațiilor pe care le-a făcut de-a lungul timpului.

După ce a pozat în celebra revistă pentru bărbați și a locuit timp de mai mulți ani în casa lui Hugh Hefner, Jenna Bentley a dezvăluit în cadrul unui interviu realizat în urmă cu mai bine de șase luni că „tăticul” Playboy nu făcea sex cu niciun model, ci doar voia să se pozeze cu femeile.

„Nu făcea sex cu niciuna dintre noi. El doar se fotografia alături de noi, ca să aiă o imagine bună în public. Chiar credeți că un bărbat în vârstă de 87 de ani poate să doarmă alături de nouă bombe sexy în vârstă de 20 de ani? Hai să fim serioși…”, spunea tânăra în luna decembrie a anului trecut.

Acum, Jenna Bentley este din nou în centrul atenției după ce a afirmat că vrea să își facă și mai multe operații estetice. De parcă nu ar avea destule: în ultimii ani a cheltuit aproximativ 1 milion de dolari pentru cele 14 intervenții pe care le are!

Cei de la Profimedia Images notează inclusiv că Jenna Bentley a fost la un pas de moarte din cauza operațiilor pe care și le-a făcut și că a decis să își schimbe aspectul fizic după ce, la 18 ani, cineva i-a spus că este „Rățușca cea urâtă”.

Vezi și: Cum arată fiica lui Jennifer Lopez la 13 ani

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni