• PRO TV
  • Un nou record modial: un arbitru a aratat 36 de cartonase rosii intr-un meci! VIDEO

Un nou record modial: un arbitru a aratat 36 de cartonase rosii intr-un meci! VIDEO

Un nou record modial: un arbitru a aratat <span style="color:#f00;">36 de cartonase rosii</span> intr-un meci! VIDEO

Un arbitru argentinian a stabilit un nou record mondial in fotbal, dupa ce a aratat cartonas rosu unui numar impresionant de jucatori: 36! Conform Sky News, in a doua repriza a meciului dintre Victoriano Arenas si Claypole, in care Claypole conducea cu 2-0, fanii suparati au inceput sa faca scandal.

Arbitrul Damian Rubino a scos de pe teren toti jucatorii, portarii, rezervele, antrenorii si echipa tehnica, dupa ce fanii au intrat pe teren si au inceput sa se ia la bataie.

Managerul de la Claypole, Sergio Micieli, a declarat dupa meci: “Majoritatea jucatorilor au incercat sa ii potoleasca pe oameni. Arbitrul era foarte confuz”.

Declaratia celuilalt antrenor, Domingo Sganga, de la Victoriano Arenas, este diferita, insa: “Jucatorii de la Claypole au incercat sa ma omoare!”. Se pare ca Sganga a implorat fortele de ordine sa ii tina inchisi in vestiare pe fotbalistii recalcitranti.

Recordul anterior pentru cartonase rosii intr-un meci fusese stabilit in Paraguay in 1993, cand 20 de jucatori au fost scosi din teren de catre arbitrul William Weiler, intr-un meci dintre Sport Ameliani si General Caballero.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni