• PRO TV
  • Paula Chirila: Carla pentru noi inseamna mai putin somn si mai multa fericire! VIDEO

Paula Chirila: Carla pentru noi inseamna mai putin somn si mai multa fericire! VIDEO

Paula Chirila: Carla pentru noi inseamna mai putin somn si mai multa fericire! VIDEO

Paula Chirila si Marius Aciu, actorii din Land of Jokes, emisiune difuzata la Pro Tv, duminica, de la 20:45 au o casnicie fericita si mai ales implinita mai ales dupa ce au devenit parinti. Asa ca acestia au acordat un interviu in exclusivitate pentru www.protv.ro si au vorbit despre minunea de a fi parinte.

Paula si Marius anul acesta implinesc sase ani de casnicie, ei s-au casatorit pe 16. 07.2005. Intrebati cum li s-a schimbat viata dupa venirea pe lume a micutei Carla, raspunsul a venit imediat: "Mai putin somn si mai multa fericire", a spus Paula, iar sotul ei a completat: "Da, si mai multa alergatura pentru mine".

Cei doi au marturisit ca s-au gandit foarte mult, adica vreo trei ani de zile inainte de a deveni parinti, in special Paula. Aici a completat Marius: "Pentru ea a contat mai mult deoarece ea se ingrasa, nu eu. Ea trebuia sa nasca, nu eu. Eu trebuia sa ma laud cu chestia asta".

Urmareste AICI integral interviul acordat de Paula Chirila si Marius Aciu si afla mai multe despre micuta Carla si viata lor de familie.

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni