• PRO TV
  • Nicki Minaj, în război deschis cu reprezentanții Casei Albe! De la ce a pornit conflictul

Nicki Minaj, în război deschis cu reprezentanții Casei Albe! De la ce a pornit conflictul

Nicki Minaj, în război deschis cu reprezentanții Casei Albe! De la ce a pornit conflictul

Cântăreața Nicki Minaj se află în mijlocul unui scandal de proporții. De ceva vreme, artista este foarte activă în mediul online, pe rețelele de socializare, acolo unde descurajează vehement vaccinarea. Recent, replicile sale controversate ar fi intrat în atenția Casei Albe!

Nicki Minaj face ce face și reușește să atragă atenția asupra sa. De această dată, nu a șocat cu vreo ținută extravagantă sau cu versurile melodiilor sale, ci prin afirmațiile pe care le-a făcut despre vaccinare pe pagina personală de Twiiter. Solista și-a exprimat scepticismul privind eficiența vaccinării. Ea susține că mesajele sale au intrat în atenția Casei Albe și că reprezentanții acesteia au invitat-o în Biroul Oval pentru a purta discuții. 
 
"Casa Albă m-a invitat la discuții și consider că este un pas important în direcția corectă. Desigur că voi merge. Voi purta o ținută complet roz, precum blonda de la Drept, ca să își dea seama toți că sunt cât se poate de serioasă", a declarat vedeta.
 
Însă declarația lui Nicki a fost rapid contrazisă de un reprezentant al Casei Albe, iar artista a fost astfel prinsă cu minciuna, spre rușinea ei. "Așa cum am oferit și altora o șansă, și Nicki va avea șansa să vorbească cu unul dintre doctorii noștri. Îi va putea adresa întrebări despre eficiența vaccinului", a fost răspunsul sec oferit de Casa Albă. 

Sursă foto: Gettyimages
Vezi și: Cei mai populari TikTok-eri de la Untold!

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni