• PRO TV
  • Simona Halep și Toni Iuruc, primele imagini din luna de miere! Au ales o destinație exotică 

Simona Halep și Toni Iuruc, primele imagini din luna de miere! Au ales o destinație exotică 

Simona Halep și Toni Iuruc, primele imagini din luna de miere! Au ales o destinație exotică 

Simona Halep și Toni Iuruc s-au casătorit săptămâna trecută, pe 15 septembrie, în cadrul unei ceremonii fastuoase la care au participat nume importante din lumea sportului și nu numai. Cei doi au plecat nu într-o lună de miere, ci doar șapte zile departe de România. Iată ce destinație au ales!  

În luna octombrie Simona Halep va participa la turneul de la Indian Wells, așadar nu a plecat într-o lună de miere alături de Toni Iuruc, ci s-a îmbarcat într-un avion cu destinația Bodrum, Turcia. Aici se vor relaxa timp de o săptămână.

Destinația aleasă de miri a fost dezvăluită de campioana olimpică Simona Radiș, care a postat o fotografie în care apare împreună cu Simona Halep, de la aerport. ”Ce coincidență. Același nume, același avion”, a fost postarea medaliatei cu aur de la Tokyo, care se îmbarcase în avionul cu destinația Bodrum, Turcia.  

Tenismena a distribuit pe contul personal de Instagram câteva instantanee din luna de miere, iar din imagini se poate observa cu ușurință că se bucură din plin de vacanță și de momentele petrecute cu cel care i-a devenit soț. În una dintre imagini se poate observa micul dejun, așezat în fața unei piscine superbe, iar în celălalt instantaneu, Simona stă într-un fotoliu suspendat. 

Sursă foto: Instagram Simona Halep 

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Andreea Esca - Față în față cu Marius Manole


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni