• PRO TV
  • Descoperire șocantă făcută de un bărbat. Ce a găsit în peretele casei pe care abia o cumpărase

Descoperire șocantă făcută de un bărbat. Ce a găsit în peretele casei pe care abia o cumpărase

Descoperire șocantă făcută de un bărbat. Ce a găsit în peretele casei pe care abia o cumpărase

Un profesor de 32 de ani a găsit în peretele noii sale o păpușă veche și înfiorătoare, dar și un bilețel în care erau descrise detalii înfiorătoare despre foștii proprietari.

Jonathan Lewis și-a cumpărat o casă în Liverpool, dar curând a făcut o descoperire șocantă. În peretele casei a găsit o păpușă veche, dar și un bilețel care transmitea mesajul jucăriei malefice. „Stimate cititor / nou proprietar al casei. Mulțumesc că m-ai eliberat! Numele meu este Emily. Proprietarii mei au locuit în această casă în 1961. Nu-mi plăceau, așa că au trebuit să plece.

Cântau mereu și erau veseli. Era dezgustător. Înjunghierea a fost alegerea mea de moarte pentru ei, așa că sper că ai cuțite. Sper că dormi bine”, a fost mesajul pe care bărbatul l-a găsit scris pe bucata de hârtie. 

Deși prietenii l-au sfătuit să vândă cât mai repede casa, profesorul nu s-a speriat ușor și a spus că I se pare amuzant. Ulterior, a făcut publică pățania, iar acest lucru l-a ajutat să afle adevărul.

Fosta proprietara a văzut știrea și s-a simțit datoare să explice ce s-a întâmplat cu adevărat. Se pare că păpușa și biletul erau acolo din 2015, când femeia a decis să renoveze bucătăria. După mai multe pahare de alcool, a zis că ar fi amuzant să-I lase viitorului proprietar o amintire înfiorătoare, așa că a pus jucăria în interiorul peretelui, iar fiica sa a scris scrisoarea macabră. „Poate că am urmărit prea multe filme de groază la acea vreme, nu-mi amintesc”, a spus aceasta, potrivit dailystar.co.uk.

Sursă foto: Jonathan Lewis

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni