• PRO TV
  • Reacția lui Mircea Baniciu atunci când a aflat despre logondna fiicei sale: "Am impresia că ne cunoaștem de multă vreme"

Reacția lui Mircea Baniciu atunci când a aflat despre logondna fiicei sale: "Am impresia că ne cunoaștem de multă vreme"

Reacția lui Mircea Baniciu atunci când a aflat despre logondna fiicei sale: "Am impresia că ne cunoaștem de multă vreme"

Ana Baniciu și-a anunțat recent logodna cu iubitul pe care, până toamna trecută, l-a ținut departe de privirile curioșilor. Edy Kovacs îi va deveni soț artistei, iar tatăl acesteia are numai cuvinte de laudă la adresa bărbatului.

Ana Baniciu a fost discretă în ceea ce privește viața sa personală și nu a oferit des declarații despre cel care îi este alături. Totuși, începând din toamna anului trecut, solista s-a afișat public cu cel care a cerut-o în căsătorie zilele trecute.

Se pare că tatăl Anei este încântat de alegerea făcută de fiica sa și, deși a fost luat prin surprindere de logodnă, are doar gânduri pozitive pentru cuplu. 

„Am primit și eu vestea, mi-a trimis Ana fotografia, dar nu știam că deja a anunțat. Normal, sunt încântat, îmi place de Edy, este un băiat fain. I-am cunoscut și familia, anul acesta, dar am impresia că ne cunoaștem de multă vreme, avem chimie, avem pasiuni comune", a declarat Mircea Baniciu. 

Momentan, Ana și Edy se află într-o vacanță romantică, departe de România, pe Coasta Amalfitana, la Positano. 

Vezi și: Outfitul perfect la Untold!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni