• PRO TV
  • Oana Zăvoranu plănuiește să se întoarcă în televiziune: "Vreau să-mi pot face treaba cu inteligență și onoare"

Oana Zăvoranu plănuiește să se întoarcă în televiziune: "Vreau să-mi pot face treaba cu inteligență și onoare"

Oana Zăvoranu plănuiește să se întoarcă în televiziune: "Vreau să-mi pot face treaba cu inteligență și onoare"

Oana Zăvoranu s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor și s-a concentrat asupra proiectelor personale. Cu toate acestea, se pare că se gândește cu nostalgie la vremurile în care actriva în domeniul televiziunii și plănuiește o reîntoarcere.

În ultima perioadă, Oana Zăvoranu a acordat multă atenție canalului său de Youtube, care s-a bucurat de succes și a fost bine primit de către public. Actrița dorește să continue activitatea din mediul online, însă ia în calcul și întoarcerea pe micul ecran. 

"Dacă aș fi ofertată de un post care să-mi dea un rol de prezentator, de jurat, într-o emisiune care să mă reprezinte, să-mi pot face treaba cu inteligență și onoare, aș accepta cu mare drag. Îmi doresc să fac un film. Este unul dintre planurile mele", a declarat Oana.

Iar planurile Oanei nu se opresc aici! Actrița visează să lanseze propriul film documentar, inspirat de evenimentele din viața personală! "Este o mare provocare. Aș vrea să fac inclusiv un documentar despre anumite pasaje din viața mea. Când zic documentar, mă refer la acel gen de documentare pe care le vedem pe Discovery Investigation, cu oameni care au participat, care vin cu mărturii", s-a confesat aceasta.

Vezi și: Intrebarea Mesei Rotunde cu Alex Bogdan - "Nu am putut sa dansez la Simona Halep, la nunta"

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni