• PRO TV
  • Cum arată bolidul de lux primit de Vlăduța Lupău de la soțul ei, la doi ani de căsătorie?

Cum arată bolidul de lux primit de Vlăduța Lupău de la soțul ei, la doi ani de căsătorie?

Cum arată bolidul de lux primit de Vlăduța Lupău de la soțul ei, la doi ani de căsătorie?

Vlăduța Lupău a avut parte de o surpriză de zile mari de la soțul Adi Rus, cu ocazia aniversării a doi ani de la nunta lor.

Într-o parcare, soțul ei a venit la ea cu un buchet imens de trandafiri roșii, după care i-a dăruit un bolid de lux de zeci de mii de euro. 
 
”O Dumnezeule, ce-i asta? Ce-i asta”, au fost cuvintele pe care cântăreața le-a repetat uitându-se spre mașina care o aștepta în față. Ulterior, a scris pe Instagram cât de mult îl iubește pe Adi Rus. 




Vlădușa Lupau a mai transmis un mesaj care a atras atenția pe Instastory cu un mesaj legat de măsurile luate în pandemie:
 
”Știu că nu mă întreabă nimeni, dar vreau să vă zic pentru că mie mi se pare absurd ceea ce se întâmplă! Mâine, niște prieteni își înmormântează, din păcate tatăl, care a decedat din cauza Covid, iar mama lor este internată tot cu Covid la unul dintre spitale, nu știu la care.

Ceea ce e trist este că doamna nu are voie, după ce a trăit o viață întreagă cu soțul ei, să meargă la înmormântare. Și tot așa, în vară, niște prieteni, cărora le-a murit tatăl, nu aveau voie să meargă la înmormântare pentru că ei aveau covid. Nu se popate în viața asta să ți se interzică așa ceva! Dăi unui om șapte mii de măști, pune-l într-un glob de sticlă, du-l în folie de celofan, fă ce vrei, dar lasa-l pe cel viu să îl îngroape pe cel mort.

Nu ai cum să faci așa ceva, mai ales că foarte mulți umblă dezlegați cu Covid. Adică, aia pot umbla, că nu se declară, nu se testează PCR, ei au voi, iar ceilalți care s-au declarat, aia nu au voie… nu, nu, nu! Așa nu. Doamne ferește!”.
 

FOTO: VLĂDUȚA LUPĂU INSTAGRAM

Vezi și:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni