• PRO TV
  • Squid Game, joc pe bune în Coreea de Sud. Care sunt regulile și cine poate participa

Squid Game, joc pe bune în Coreea de Sud. Care sunt regulile și cine poate participa

Squid Game, joc pe bune în Coreea de Sud. Care sunt regulile și cine poate participa

Serialul de mare succes „Squid Game” a inspirat crearea jocului cu același nume în Coreea de Sud. Reprezentanții a două companii au anunțat startul înscrierilor pentru o confruntare între adulți, care vor trebui să se joace ca în copilărie, însă mai periculos.

Reprezentanții unui hotel din provincia Gangwon și ai unei companii de vânzare de bilete la evenimente în aer liber au anunțat starul înscrierilor pentru jocul Squid Game. Inspirat de serialul Netflix care face furori în toată lumea, organizatorii i-au provocat pe oameni, indiferent de vârstă, să se înscrie la un concurs cu patru probe.

Probele sunt jocuri ale copilăriei, iar unele sunt inspirate de serial: „Roșu, verde”, „Ttakji Chigi” și „Fagurele de miere”. Jocurile se vor desfășura într-o pădure de pini din apropierea hotelului, iar la întreceri pot participa atât turiștii cazați, cât și alte persoane care își rezervă un loc pe site.

Conform ziarului The Korea Times, toate locurile au fost rezervate încă de miercuri, la două zile după anunțul jocului. 

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Probele, care fuseseră programate pe 24 octombrie, au fost anulate din cauza măsurilor sanitare impuse de pandemia de Covid-19. Organizatorii au anunțat că au fost nevoiți să anuleze evenimentul din octombrie, însă vor reveni în noiembrie cu procedura de urmat pentru organizarea jocului.

Marele premiu era de 5 milioane de woni (circa 18.000 de lei), dar reprezentanții hotelului St. John au anunțat că vor majora potul pentru jocul din noiembrie.

Conform organizatorilor, cei care nu respectă probele sau nu se prezintă la ora indicată, vor fi „eliminați” din concurs. Descalificarea va fi pașnică și nu va implica arme de foc, cum se întâmplă în serial.

La finalul jocului, organizatorii își vor dezvălui identitatea, la fel ca în serial, renunțând la măști.

Fotografii: Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni