• PRO TV
  • Cea mai așteptată melodie din lume: Adele a lansat, în sfârșit, o piesa nouă, după 6 ani de pauză. Cum sună Easy On Me

Cea mai așteptată melodie din lume: Adele a lansat, în sfârșit, o piesa nouă, după 6 ani de pauză. Cum sună Easy On Me

Cea mai așteptată melodie din lume: Adele a lansat, în sfârșit, o piesa nouă, după 6 ani de pauză. Cum sună Easy On Me

Așteptarea a luat sfârșit: Adele a lansat piesa “Easy On Me”, la 6 ani de la ultimul ei album. Noua melodie i-a lăsat pe fani cu ochii în lacrimi și este considerată deja un fenomen.

Aproape 300.000 de oameni au ascultat live pe youtube noul hit al lui Adele, în momentul lansării, iar în numai 9 ore piesa avea deja 16 milioane de vizualizări. “Este un uragan de emoții” – au spus laolaltă criticii și fanii cântăreței. “Easy On Me” este prima piesă de pe următorul album al lui Adele, “30”.

Adele a dezvăluit că melodia este despre frământările interioare pe care le-a simțit în momentul în care a divorțat de Simon Konecki. 

“La 30 de ani, toată viața mea s-a destrămat, iar eu nu am primit niciun avertisment. Nimic nu mai era cum trebuie. Nu am vrut să ajung că alți oameni pe care îi știu. Nu era oribil, oribil, dar ar fi ajuns să fie dacă nu m-aș fi pus pe mine pe primul loc. Dar nu, nu s-a întâmplat nimic rău”, a spus Adele în Vogue.

“După divorț mi-a fost rușine. Eram cu adevărat jenată. Că nu am fost în stare să fac ceva să funcționeze. Că femei, am fost educate să încercam și să tot încercam”, a mai adăugat cântăreața.

Fanii artistei au empatizat cu aceasta: “Piesa lui Adele m-a făcut să îmi doresc să divorțez”, a mărturisit o fană, mai în glumă, mai în serios, pe rețelele de socializare. 

“Nu mă pot opri din plâns!”

“Adele nu dezamăgește niciodată! Piesa asta este atâââât de bunăăă!”

“Mi s-a făcut pielea de găină!” -  sunt doar o parte din miile de comentarii lăsate de fani pe internet.

Adele a confirmat că va lansa noul album pe 19 noiembrie. “Sunt, în sfârșit, pregătită să îl scot pe piață. El mi-a dat sens în cea mai turbulenta perioadă din viața mea”.

De curând, Adele și-a surprins fanii cu o ședință super provocatoare pentru revista Vogue. A fost primul pictorial al lui Adele de când a slăbit 45 de kilograme și, de asemenea, primul ei interviu în ultimii 5 ani. Așa că artista s-a bucurat de toată atenția! 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni