• PRO TV
  • Cât câștigă Cleopatra Stratan pentru un concert. Artista ia mai mulți bani decât tatăl ei

Cât câștigă Cleopatra Stratan pentru un concert. Artista ia mai mulți bani decât tatăl ei

Cât câștigă Cleopatra Stratan pentru un concert. Artista ia mai mulți bani decât tatăl ei

Cleopatra Stratan este pe val în ultima perioadă, iar vara aceasta s-a bucurat din plin de relaxarea privind restricțiile COVID, și a avut numeroase concerte. 

Cleopatra Stratan a muncit încă de mică pentru cariera sa și iată că străduința ei i-a adus mult succes. Recent căsătorită cu Edward Sanda, artista pare acum împlinită pe toate planurile, chiar și pe cel financiar. 

Cât câștigă Cleopatra Stratan pentru un concert

Potrivit playtech.ro, Cleopatra Stratan câștigă mai bine decât tatăl ei, Pavel Stratan, și iubitul ei, Edward Sanda, la un loc. ”Cleopatra Stratan câștigă între 4.500 și 5.000 de euro, la un concert de 35 de minute, mult mai mult decât tatăl ei, Pavel Stratan, care are un tarif de 2.500 de euro, pentru un recital. Iar soțul ei, Edward Sanda, ia aproximativ 1.500 de euro, pentru un spectacol de 45 de minunte.

Cleopatra este foarte iubită, a revenit pe scenă, acum 2-3 ani, cu piese de dragoste, care au prins la public, în plus, o țară întreagă îi știe piesa ”Ghiță”, pe care continuă să o interpreteze pe scenă”, a declarat un organizator de spectacole, pentru sursa citată mai sus. 

Sursă: Instagram
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni