• PRO TV
  • VIDEO De ce să cumperi o mașină electrică rulată. Ponturi de la Bratu și Giurgea

VIDEO De ce să cumperi o mașină electrică rulată. Ponturi de la Bratu și Giurgea

VIDEO De ce să cumperi o mașină electrică rulată. Ponturi de la Bratu și Giurgea

Viitorul este al mașinilor electrice, iar dacă nu crezi asta atunci trebuie să recunoști că ești de modă veche. Dacă în orice alt aspect al vieții e ok să fii de modă veche, în domeniul mobilității ăsta nu e chiar un avantaj. Dar cât de potrivită e alegerea unei mașini electrice second hand?

Deși încă tânără și în căutări, piața de automobile electrice second hand există și câștigă din ce în ce mai mulți adepți. Tudor Bratu și Costin Giurgea, doi împătimiți ai noilor tehnologii prietenoase cu mediul, au făcut o radiografie a pieței auto electrice la mâna a doua.

Care sunt avantajele unei mașini electrice rulate

Principalul atu al unei mașini electrice second hand, care nu diferă mult de cel pe care-l are și o mașină cu motor termic second hand, este prețul de achiziție scăzut. Acesta este motivul principal pentru care românii preferă orice automobil la mâna a doua, în detrimentul unuia nou.

Indiferent ce autonomie are mașina ta electrică pe care o cumperi, dacă o iei nouă e costisitoare. Cu tot cu programul Rabla”, spune Tudor Bratu în cel de-al doilea episod al emisiunii Autotrends by Autovit.ro.

Citește continuarea pe www.debarbati.ro!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni