• PRO TV
  • Alec Baldwin a decis să se retragă o perioadă din viața publică! Actorului i se spusese că pușca folosită era sigură

Alec Baldwin a decis să se retragă o perioadă din viața publică! Actorului i se spusese că pușca folosită era sigură

<span style="color: rgb(0, 0, 0);">Alec Baldwin a decis să se retragă o perioadă din viața publică! Actorului i se spusese că pușca folosită era sigură</span>

Alec Baldwin și-a anulat absolut toate proiectele după incidentul în care a fost implicat și care a condus la decesul regizorului de imagine Halyna Hutchins și l-a rănirea regizorului Joel Souza. 

Potrvit presei americane, se pare că acesta e absolut devastat și de neconsolat după ce s-a întâmplat, deși nu ar fi considerat responsabil direct. 

Se pare că pistolul cu care s-a tras a fost scos din cutia în care era ținut de către armurierul care se ocupa de arme și pus alături de alte două pistoale de recuzită pe un cărucior. De acolo a fost luat de regizorul asistent și înmânat lui Baldwin.



De regulă, aceste arme sunt verificate de cel puțin trei ori înainte de a fi folosite, ceea ce se pare că nu s-a întâmplat de această dată. Aceasta se pare că ar fi fost una din problemele care au dus la acest incident serios. 

În plus, potrivit presei americane, o parte din echipa de filmare părăsise producția cu o zi înainte de incident, din cauza preocupărilor legate de siguranță și de condițiile de muncă. Ziarul The New York Post relatează că cel care gestiona recuzita folosită în film a fost angajat în grabă pentru ca filmările să poată continua. Ulterior, potrivit CNN, regulile de siguranță nu ar fi fost respectate, iar lui Baldwin i s-a spus că trage cu un pistol "rece", adică neîncărcat. 
 
„Dacă Alec Baldwin juca rolul așa cum a fost el scris în scenariu, așa cum fac orice actor și actriță de film în mod obișnuit, este foarte puțin probabil să existe acuzații penale împotriva lui”, a spus profesorul de drept al UNM, Joshua Kastenberg, citat de presa americană

FOTO: SHUTTERSTOCK

Vezi și video:





Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni