• PRO TV
  • Emma Răducanu, pe primul loc în topul celor mai eligibili britanici, alături de Rege-Jean Page și nepoata Prințesei Diana

Emma Răducanu, pe primul loc în topul celor mai eligibili britanici, alături de Rege-Jean Page și nepoata Prințesei Diana

Emma Răducanu, pe primul loc în topul celor mai eligibili britanici, alături de Rege-Jean Page și nepoata Prințesei Diana

Revista “Tatler” a făcut publică lista celor mai “eligibili” britanici în 2021, iar Emma Răducanu este pe primul loc, depășind nume sonore din Regatul Unit.

La cine se referă revista Tatler când vorbește despre "cei mai eligibili oameni" ? La cei mai râvniți tineri burlaci sau cele mai dorite domnișoare din Regatul Unit, care primesc oferte și atenții din toate domeniile. Pe ei îi vor toate brandurile de top și cele mai citite reviste din lume. Practic, nu ai cum să o nimerești greșit cu ei pe copertă sau într-un spot publicitar.

"Atrăgători, sociabili și cu personalitate" – așa sunt caracterizați cei mai “eligibili” britanici, cu Emma Răducanu pe primul loc în topul realizat de Tatler.  “Sexy, îndrăzneți și incredibil de sociabili” – ei sunt britanicii cu cel mai mare “lipici” la public în acest moment. 


Emma Răducanu
este într-o companie selectă în topul “Most eligible people”, întrecându-i pe Rege-Jean Page din Bridgerton sau pe Romeo Beckham.

De curând, Emma Răducanu a fost aleasă ambasador Dior și a devenit imaginea Tiffany & Co, lucru care i-ar fi adus în cont peste 2 milioane de euro.

Nu se știe câți bani a primit Emma de la Dior, însă în 2004 Charlize Theron a încasat 32 de milioane de euro pentru un contract pe 11 ani, iar în 2014 Jennifer Lawrence a luat 16 milioane pentru 3 ani.

Pe locul doi în clasamentul “celor mai eligibili oameni” s-a clasat Ducele de Westminster: Hugh Grosvenor este cel mai tânăr miliardar britanic.Pe trei se află Lady Lola Bute, model și fiica unei marchize britanice, iar pe patru Elias Becker, fiul model și DJ al lui Boris Becker.Regé-Jean Pagea “prins” locul 6, chiar în fața nepoatei Prințesei Diana, Lady Eliza Spencer.Sursa foto: GETTY IMAGES, PROFIMEDIA

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni