• PRO TV
  • Numărul moștenitorilor lui DMX crește. O femeie pretinde că este al 16-lea copil al raperului

Numărul moștenitorilor lui DMX crește. O femeie pretinde că este al 16-lea copil al raperului

Numărul moștenitorilor lui DMX crește. O femeie pretinde că este al 16-lea copil al raperului

DMX a murit în aprilie 2021 în urma unui infarct, lăsând în urma sa multă durere, dar și un mister încă neelucidat în legătură cu numărul real al copiilor săi. O femeie din Georgia a acceptat să facă testul AND pentru confirmarea paternității.

Raperul DMX ar putea avea mai mulți copii decât se știa oficial. O femeie din Georgia, pe nume Raven Barmer-Simmons, a anunțat familia artistului că este moștenitorul legal al acestuia. 

Conform Page Six, tânăra a luat legătură cu câțiva dintre frații ei vitregi și le-a adus la cunoștință că va efectua un test AND pentru a demonstra că este fiica legitimă a regretatului raper.

Dacă este adevărat, numărul descendenților lui DMX va urca la 16. DMX, care s-a stins din viață la vârsta de 50 de ani, în urma unui infarct provocat de o supradoză, nu a lăsat în urmă un testament sau sume de bani.

Săptămâna trecută, o instanță de peste Ocean i-a numit pe cei trei fii ai raperului cu fosta soție, Tashera Simmnons, administratori ai averii artistului. 

Citește șiUltimele cuvinte ale lui DMX înainte de a muri. Ce i-a spus fostei soții, Tashera Simmons



În același timp, actuala logodnică a lui DMX, Desiree Lindstrom, care are un copil de 5 ani cu raperul, a cerut să fie recunoscută „soție de drept” a regretatului cântăreț. Instanța a respins cererea.

Dacă testele AND vor stabili numărul real al moștenitorilor legali ai lui DMX, urmașii lui vor începe o bătălie pentru o avere inexistentă.

Conform estimărilor avocaților familiei, DMX a lăsat în urmă bunuri în valoare de cel mult un milion de dolari. Reprezentanții legali ai fiicelor sale spun, însă, că DMX deținea, în momentul morții sale, bunuri în valoare de doar 50.000 de dolari și datorii semnificative.

Kanye (Ye) West a fost cel care a ajutat familia lui DMX cu un milion de dolari, bani obținuți din vânzarea unor tricouri personalizate, realizate în colaborare cu un brand de îmbrăcăminte de lux. 

Cine sunt copiii oficiali ai lui DMX

DMX, pe numele său real Earl Simmons, are 4 copii cu Tashera Simmons, soția sa din perioada 1999-2014: Xavier (29 de ani), Praise (16 ani), Sean (19 ani) și Tacoma (22 de ani).

  • Exodus (5 ani) este singurul copil al raperului cu logodnica Desiree Lindstrom.
  • Z’riyah Simmons (vârstă necunoscută) și Emmanuel Simmons (9 ani) sunt copiii lui DMX cu Yadira Borrego, femeia cu care a avut o relație de 9 ani înainte de Desiree Lindstrom.
  • Sonovah Jr. (8 ani) este fiica raperului cu Sonovah Hillman Sr.
  • Sasha Simmons (19 ani) este fiica lui DMX cu Patricia Trejo.
  • Aidyn și K’ydn Simmons (un an) sunt gemenii pe care îi are cu Pebbles Junell.
  • Javon Wayne-Simmons (17 ani) este fiul artistului cu Monique Wayne.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni