• PRO TV
  • În plină furtună, Anamaria Prodan s-a filmat într-un mod neașteptat! Mesajul e clar pentru Reghe

În plină furtună, Anamaria Prodan s-a filmat într-un mod neașteptat! Mesajul e clar pentru Reghe

În plină furtună, Anamaria Prodan s-a filmat într-un mod neașteptat! Mesajul e clar pentru Reghe

Mai precis, impresara s-a filmat când cânta poate cea mai cunoscută piesă de depărțirilor: Strong Enough, a lui Cher. 

Video-ul, postat de două ori pe Facebook, a strâns deja aproape 300 de mii de vizualizări. Versurile sunt clar un mesaj:

"N-am nevoie de mila ta
Nu poți nimic să spui sau să faci pentru mine
Și nu vreau niciun miracol
Niciodată nu te vei schimba pentru nimeni

Înteleg motivele tale
Unde ai dormit aseară?
Oare era bună, era bună?

Refrenul:
Că sunt suficient de tare că să trăiesc fără tine
Suficient de tare și mi-am oprit plânsurile
De suficient de mult timp sunt suficient de tare
Că să știu că trebuie să pleci."

Alături de piesa Gloriei Gaynors -I will survive, această melodie a devenit un fel de imn al celor care trec prin separări dureroase, dar promit că rămân la fel de puternici și rezilienți. 
 


 
Reghecampf a decis că vrea să se despartă de cea care i-a fost soție mulți ani, dar,  "La Măruță", Anamaria a declarat la rândul ei că pentru ea lucrurile s-au încheiat. 

Anamaria Prodan: "Eu am fost vreodată rănită? (...) Eu am aflat de divorț când conduceam. M-a oprit un politist când conduceam, de la polițistul nostru de pe DN am aflat. L-am sunat pe Reghecampf! Pe urmă a dat că nu e adevărat! Încă nu am primit actele de divorț. În ultimele săptămâni am vorbit foarte rar! (...) Până la acel moment, noi am fost ceva unic!

"Pentru mine nu mai este loc de întoarcere, pentru mine un om nu poate să își trădeze copiii și familia. (...) Probabil nu era fericit! Nu prea poți să vorbești! Tu știi că un an și o lună nu am făcut absolut nimic, doar să îmi salvez mama. Pentru că femeia asta a muncit și l-a iubit pe Reghecampf. Pentru mine e o trădare, dar în viață sunt suflete firave și suflete puternice."
 
"Pentru mine s-a terminat, urăsc trădarea mai mult ca orice! Divorțul va merge înainte! (...) Mi s-a cerut de către Laurențiu să renunț la numele Reghecampf. Eu nu m-am născut Reghecampf, eu m-am născut Prodan." 

"Dacă ar fi să o iau de la cap, m-aș mărita tot cu Laurențiu Reghecampf, dar cu cel pe care l-am cunoscut. Nu îl cunosc pe omul de azi, nu vreau să am treabă cu el! (...) Trebuia să am o decență ca bărbat! Am avut o discuție acum două nopți cu soțul meu, că au apărut niște conturi fake, că această domnișoară nu și-a dorit să apară. Eu îmi doresc pentru soțul meu să continue pe drumul pe care eu l-am dat. (...) Ea zicea că nu vrea în presă, dar apărea că era scandal mare că era violată. 

În plus față de acest divorț, potrvit cancan.ro, impresara mai are și alte probleme: trebuie să plătească mult pentru a continua procesul pe care îl are cu fotbalistul Dennis Man.
 
La începutul anului 2021, sportivul a ajuns de la FCSB la Parma. Deranjată că transferul s-a făcut fără acordul ei ca impresar, Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe jucător.
 
Procesul a început chiar săptămâna aceasta, la Tribunalul București. Prima înfățișare s-a încheiat cu o amânare, iar Anamaria Prodan trebuie să depună acum o taxă de timbru care se calculează în funcție de valoarea despăgubirilor pe care le solicită.

FOTO: ANAMARIA PRODAN INSTAGRAM

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Gabi Szabo - În politică, atunci când ți se spune „Da”, e „Nu”: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni