• PRO TV
  • Irinel Columbeanu: "Nu voi cadea niciodata la pace cu Monica!" VIDEO

Irinel Columbeanu: "Nu voi cadea niciodata la pace cu Monica!" VIDEO

Irinel Columbeanu: "Nu voi cadea niciodata la pace cu Monica!" VIDEO

Dupa ce Monica a depus la politie, in weekend-ul care a trecut, trei plangeri penale impotriva lui Irinel Columbeanu, acesta este decis sa faca tot posibilul pentru ca Irina sa sufere cat mai putin in urma situatiei create de mama ei, dupa cum a declarat “locatarul” de la Izvorani reporterului de la “Happy Hour”.  

In urma “asediilor prelungite ale fortelor malefic”, cum a numit el atacurile din partea celei care ii este inca sotie si care a incercat in weekend sa plece cu Bentley-ul de la Izvorani, Irinel Columbeanu, nedormit, a acordat un interviu pentru "Happy Hour", in care a spus cum sta situatia acum si ce are de gand de acum incolo.

"Eu cand am spus ca Monica este o persoana toxica nu a vrut nimeni sa ma asculte", sustine Irinel Columbeanu care precizeaza: "E o minciuna sfruntata ca a fost agresata. Probabil si-a provocat niste urme dupa aceea.
A fost un weekend de foc. Practic, a vrut sa fure masina unei firme, care nu mai are administrator din 2010. Firma are datorii fata de mine, care depasesc valoarea masinii".

Irinel o acuza pe Monica pentru tot scandalul mediatic iscat in jurul divortului lor: "In situatia creata este vina Monicai si a cui o consiliaza. O face ca sa ne faca viata grea si eventual sa cadem la pace.

Columbeanu este necrutator fata de inca sotia lui: "Cineva care isi bate si isi maltrateaza copilul in asemenea hal, nu poate fi numit mama si, dupa parerea mea, nu poate fi numit nici om. Nu voi cadea niciodata la pace cu Monica. Voi face tot posibilul ca Irina, copilul nostru, sa sufere cat mai putin. Cursul evenimentelor a reusit sa o salveze pe Irina in ultima secunda. Intotdeauna am raspuns unor atacuri".
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni