• PRO TV
  • Elton John, dezvăluiri despre Michael Jackson: ”Era bolnav psihic”

Elton John, dezvăluiri despre Michael Jackson: ”Era bolnav psihic”

Elton John, dezvăluiri despre Michael Jackson: ”Era bolnav psihic”

În noua sa autobiografie, Elton John face o serie de dezvăluiri despre Michael Jackson, spunând că regele pop era ”bolnav mintal” și ”neplăcut de avut prin preajmă”.

În cartea ”Me”, Elton John își amintește momentele în care a interacționat cu Jackson, pe care spune că l-a cunoscut pe când acesta avea 13 sau 14 ani, conform publicației The Independent. 

Deși îl descrie pe Jackson drept ”cel mai adorabil puști pe care vi l-ați fi putut imagina”, acesta scrie că totul s-a schimbat în momentul în care Michael a început ”să se distanțeze de lume”, în anii care au urmat. 

”Dumnezeu știe ce era în capul lui și Dumnezeu știe ce medicamente lua, dar de fiecare dată când m-am văzut cu el, în ultimii ani, mă gândeam: săracu, și-a pierdut mințile de tot”, spune Elton John. ”Și nu spun asta la modul poetic. Era bolnav psihic de-a binelea, o persoană lângă care nu te simțeai confortabil să stai”.

”Oricât de trist era, nu puteai să-l ajuți: era pierdut în lumea lui, înconjurat de oameni care îi spuneau doar ce voia să audă”, a continuat artistul. 

Elton John își amintește că Jackson ”arăta teribil” la acea vreme și, la o petrecere găzduită de Elton, a refuzat să mănânce, apoi s-a dat pierdut. 

”L-am găsit, ore mai târziu, jucându-se jocuri video cu fiul de 11 ani al menajerei. Nu știu din ce motiv nu părea să se descurce în compania adulților”.

De-a lungul timpul, Michael Jackson, care a murit în 2009, a fost acuzat de abuz sexual împotriva minorilor, dar a fost achitat de toate aceste acuzații în 2005.

Foto: Publimediaimages.ro

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni