• PRO TV
  • Alexandra Stan, zeci de mii de like-uri pentru o poză într-un body nude! Ce selfie și-a făcut de această dată

Alexandra Stan, zeci de mii de like-uri pentru o poză într-un body nude! Ce selfie și-a făcut de această dată

Alexandra Stan, zeci de mii de like-uri pentru o poză într-un body nude! Ce selfie și-a făcut de această dată

Nu doar o dată, Alexandra Stan a afirmat că este mândră de felul în care arată și, mai mult decât atât, toți fanii ei chiar au văzut-o goală complet, după ce un filmuleț cu ea în timp ce dansa dezbrăcată a apărut pe internet.

Celebra cântăreață s-a amuzat la acel moment pentru „scăparea” pe care a făcut-o și chiar și-a cerut scuze în mediul online, afirmând că își cere scuze dacă persoanelor care au urmărit imaginile nu le-a plăcut ce au văzut.

De atunci, Alexandra Stan a tot postat fotografii sexy pe internet, mai ales unele realizate la plajă, în timp ce era topless. Iar zilele trecute artista și-a surprins din nou fanii: a postat pe Instagram o imagine în care apare într-un body nude!

Imaginea a adunat rapid peste 20.000 de like-uri și sute de comentarii, cele mai multe dintre acestea fiind pozitive. Însă au existat și fani care au pus-o la zid pe Alexandra Stan. „Mai lasă-ne, că ne plictisești”, „Aproape nud. Atât de sexy și frumoasă”, „Ești hot”, „Alexandra, nu este frumos să faci poze indecente” și „Gogoașă umflată” au fost doar câteva dintre cele scrise de internauți.

Vezi și: Elon Musk rezolvă foametea în lume

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni