• PRO TV
  • Kanye West spune că o vrea înapoi pe Kim Kardashian, dar s-a cuplat cu o bombă sexy. Cum arată Vinetria

Kanye West spune că o vrea înapoi pe Kim Kardashian, dar s-a cuplat cu o bombă sexy. Cum arată Vinetria

Kanye West spune că o vrea înapoi pe Kim Kardashian, dar s-a cuplat cu o bombă sexy. Cum arată Vinetria

Încurcate sunt căile iubirii! După ce au apărut zvonuri că în viața lui Kim Kardashian există un nou bărbat, Kanye West a dat de înțeles că vrea să se împace cu bruneta. La scurt timp însă, rapperul american a fost surprins alături de o brunetă focoasă. 

Page Six scrie că noua cucerire a lui Kanye West este modelul Vinetria. Tânăra are 22 de ani și calități fizice de invidiat. Bruneta cu ochi verzi adoră să pozeze sexy, iar imaginile cu ea în costum de baie fac furori printre internauți. (Vezi imagini în GALERIA FOTO de mai jos)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VINETRIA (@vinnetria)

În weekend, cei doi și-au făcut apariția la un meci de basket în Minneapolis, iar paparazzi au fost pe fază. Potrivit sursei menționate mai sus, cei doi își dau întâlnire de ceva vreme.


Modelul se afla în Miami, când Kanye West înregistra interviul pentru “Drink Champs”, în care declara că vrea să fie din nou cu Kim Kardashian. 

“Copiii mei vor ca părinții lor să rămână împreună. Vreau să fim împreună”, a declarat atunci rapperul. 

Kim Kardashian a înaintat actele de divorț în februarie 2021, după 7 ani de mariaj. Cei doi au împreună patru copii: North (8 ani), Saint (5 ani), Chicago (3 ani) și Psalm (2 ani). Ultimii doi au venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat. 

Recent, Kim Kardashian a fost văzută în compania comediantului Pete Davidson. Presa străină scrie că Pete și Kim petrec tot mai mult timp împreună. Kanye a mai fost cuplat cu Irina Shayk, însă cei doi nu au confirmat niciodată relația, ci au declarat doar că sunt buni prieteni. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Vezi și VIDEO: Elon Musk rezolvă foametea în lume

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni