• PRO TV
  • Alec Baldwin, mesaj adresat tuturor producătorilor de la Hollywood: "Fiecare platou de filmare ar trebui să aibă un polițist"

Alec Baldwin, mesaj adresat tuturor producătorilor de la Hollywood: "Fiecare platou de filmare ar trebui să aibă un polițist"

Alec Baldwin, mesaj adresat tuturor producătorilor de la Hollywood: "Fiecare platou de filmare ar trebui să aibă un polițist"

Alec Baldwin este afectat de incidentul tragic care a avut loc în timpul filmărilor pentru westernul "Rust" și a transmis un mesaj către toți producătorii de la Hollywood. 

Actorul și producătorul Alec Baldwin a fost protagonistul unui incident cu adevărat tragic care a avut loc pe 21 octombrie, în timpul filmărilor pentru filmul western "Rust". Atunci, Baldwin a tras cu o armă de recuzită încărcată cu un glonț adevărat și a ucis-o pe Halyna Hutchins și a provocat răni regizorului Joel Souza. 

Înaintea incidentului de pe platourile de filmare din New Mexico, a spus şeriful din Santa Fe, Baldwin a primit arma din partea asistentului de regie, care i-a spus că nu este încărcată, pentru a repeta scena. La o zi după, actorul a scris că este „şocat şi întristat” de tragedie.

La aproximativ trei săptămâni de la incident, Alec Baldwin a scris un mesaj pe contul personal de Twitter în care a solicitat ca pe fiecare platou de filmare de la Hollywood să existe polițiști care să verifice siguranța armelor. 

"Fiecare platou de film sau televiziune care foloseşte arme, false sau altfel, ar trebui să aibă un poliţist angajat de producţie pentru a monitoriza siguranţa armelor”, a publicat el luni pe Twitter. Un printscreen al mesajului lui a fost publicat și pe pagina sa personală de Instagram. 

Sursă foto: Gettyimages 

Vezi și: Share în bucate cu Alex Petricean - Tartă de Gutui

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni