• PRO TV
  • Black Friday la Fashion Days a început miercuri, 10 noiembrie! Găsește modelele la modă de ghete și botine

Black Friday la Fashion Days a început miercuri, 10 noiembrie! Găsește modelele la modă de ghete și botine

Black Friday la Fashion Days a început miercuri, 10 noiembrie! Găsește modelele la modă de ghete și botine

Black Friday, perioada cu cele mai mari reduceri din an a început deja miercuri dimineață, pe 10 noiembrie, la Fashion Days.

Iată aici câteva modele care te-ar putea inspira și care îți asigură succesul ca și apariție! Oriunde te întreaptă pașii!

U.S. Polo Assn.

Ghete cu aspect masiv Jilda

Vrei să te simți confortabilă, să te miști liber într-o perioadă cu și așa destule restricții? Aceste ghete sunt modelul ideal pentru asta. În plus, deși pun accent pe confortul tău personal, rămân feminine, în așa fel încât tu să te simți în largul tău când le porți. Iar prețul prietenos îl găsești AICI. 

Guess

Botine din piele cu toc masiv

Botinele Guess reprezintă cu totul un brand de calitate, care te ajută să rămâi o adevărată fashionistă, fără să renunți la nevoia de a te simți confortabil. Acest model beneficiază de o reducere considerabilă, iar tu te poți bucura mult mai mult de sezonul toamnă-iarnă. Și poți să rămâi la modă! Le găsești AICI!

UGG

Ghete din piele intoarsa Classic Zip Mini

Orice fashionistă adevărată are în garderobă o pereche de cizme de la bradul-ul australian UGG. Acest model e unul special, într-o variantă UGG Classic Zip Mini, care te protejează de frig, dar te face să rămâi solară și...femeie, ca în mijlocul lui august. Găsești AICI perechea potrivită!

Aéropostale

Ghete slip-on de piele ecologica

Dacă vrei să renunți la accesoriile din piele naturală din convingeri personale, dar dorești să achițiționezi produse la fel de rezistente, acest brand este alegerea perfectă. Iar modelul prezentat e la reducere și...la modă! Îl găsești AICI! 


Trespass

Ghete impermeabile pentru drumetii Torri

Deși traversăm o perioadă cu multe restricții, suntem convinși că vei găsi multe momente în care vei putea să strălucești în siguranță. Atunci când vrei însă să renunți pentru o perioadă la activitățile tale zilnice, în care apari precum o fashionistă, o drumeție la munte e perfectă. Și inclusiv acolo poți să rămâi bine îmbrăcată și încălțată, dacă alegi un brand precum Trespass. Găsești un model special la un preț foarte bun AICI.

Eveniment cu tradiție deja pe piața din România, Black Friday se bucură și în acest an de notorietate de peste 90% în rândul românilor. Aproape 60% dintre cei care știu de acest eveniment intenționează să cumpere, cu precădere cei din segmentul de vârstă 18 – 24 ani, urmat îndeaproape de 25 – 34 ani, iar hainele se află în top 3 categorii căutate de Black Friday, conform unui recent studiu Kantar.

Beneficii exclusive doar la Fashion Days de Black Friday

Fashion Days și-a obișnuit clienții cu o experiență unică de shopping și asigură livrare rapidă și gratuită în easybox sau prin curier, în timp ce returul rămâne, de asemenea, gratuit. În prima zi de Black Friday, Fashion Days îndeamnă clienții să aleagă livrarea în easybox pentru a spori șansa de a primi coletele în aceeași zi, pentru comenzile din București și Ilfov. Pentru a încuraja ridicarea rapidă a coletelor din easybox și eliberarea lor pentru noi comenzi, partenerii de la Sameday oferă zilnic premii, prin tragere la sorți, pentru clienții care preiau produsele din lockere în primele 2 ore de la primirea SMS-ului.  

„Black Friday a devenit deja tradiție la Fashion Days, iar acesta este cel de-al doilea eveniment organizat în contextul pandemic actual. Segmentul e-commerce a suferit schimbări majore de aprape 2 ani încoace, iar piața de fashion online continuă să câștige din ce în ce mai mult teren. Prin urmare, noi suntem pregătiți și pentru această ediție cu acele oferte pe care chiar nu vrei să le ratezi și despre care știi că doar de Black Friday le prinzi. Anul acesta ne-am propus o creștere de aprox 27% la nivel de comenzi și asta pentru că vom asigura clienților noștri cele mai bune prețuri din an pentru mai mult de 80% din oferta comercială” a declarat Robert Berza, General Manager Fashion Days.

Foto: Fashion Days

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni