• PRO TV
  • Accesul la Târgul de Crăciun din București, pe bază de bilet și certificat verde

Accesul la Târgul de Crăciun din București, pe bază de bilet și certificat verde

Accesul la Târgul de Crăciun din București, pe bază de bilet și certificat verde

Târgul de Crăciun din Bucureşti va fi deschis în perioada 26 noiembrie - 26 decembrie, în Piaţa Universităţii, a anunțat vineri Primăria Capitalei. Accesul va fi permis cu bilet și doar în baza certificatului verde COVID care atestă vaccinarea sau trecerea prin boală.          

Din 26 noiembrie, vizitatorii târgului de Crăciun din București vor găsi produse artizanale, decorațiuni și ornamente, dar și produse alimentare: cozonaci, prăjituri, plăcinte, ciocolată de casă, băuturi și gustări calde. 

Accesul în târg se va face pe bază de bilet, care costă 5 lei - online și 7 lei - la casa de bilete din locație. Copiii cu vârsta până în 12 ani beneficiază de acces gratuit. Biletele online sunt disponibile începând cu 12 noiembrie. 

Accesul la Târgul de Crăciun din București va fi permis doar  persoanelor vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în baza prezentării Certificatului Digital European COVID-19.

Sunt exceptați de la prezentarea acestor documente copiii cu vârsta mai mică sau egală cu 12 ani, însoțiți de o persoană majoră care se află în una dintre situațiile prevăzute mai sus.

Purtarea măștii de protecție este obligatorie, excepție fiind copiii cu vârsta mai mică de 5 ani, iar la intrare, toți participanții vor trece printr-un triaj observațional/termoscanare.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni