• PRO TV
  • Taylor Lautner, actorul din “Twilight”, și-a cerut iubita de nevastă. Cum arată și cu ce se ocupă tânăra

Taylor Lautner, actorul din “Twilight”, și-a cerut iubita de nevastă. Cum arată și cu ce se ocupă tânăra

Taylor Lautner, actorul din “Twilight”, și-a cerut iubita de nevastă. Cum arată și cu ce se ocupă tânăra

“11.11.2021. Și uite așa toate visele mele au devenit realitate!”, este mesajul postat de Taylor Lautner pe contul de Instagram, lângă câteva fotografii în care îngenunchează în fața iubitei sale cu un inel în mână. 

Starul din “Twilight”, care l-a interpretat pe vârcolacul Jacob, vrea să se însoare cu cea care îi e alături de trei ani. Tânăra de 24 de ani se numește Taylor Dome și nu are nicio legătură cu Hollywood-ul.  Blonda este asistentă medicală și are un canal de Youtube în care oferă tot felul de sfaturi în materie de beauty. 

În imaginile postate pe Instagram, Taylor Lautner este îmbrăcat la costum, iar decorul este unul de vis: zeci de lumânări, petale de trandafiri și un șemineu spectaculos. Tânăra pare copleșită de emoții atunci când iubitul ei îi arată inelul cu diamant. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Lautner (@taylorlautner)

"Mă iubești necondiționat. Mă calmezi atunci când sunt nervos. Mă faci să râd atât de mult. Faci ca fiecare zi petrecută cu tine să fie special. Și cel mai important, mă faci un om mai bun. Nu pot să-ți mulțumesc îndeajuns pentru tot ce ai adus în viața mea. Te iubesc pentru totdeauana”, a mai scris Taylor pe Instagram, lângă imaginile emoționante. 

“Cel mai bun prieten al meu. Abia aștept să-mi petrec tot restul vieții cu tine”, a scris și logodnica lui Taylor Launter pe contul de socializare. 

Înainte de Taylor Dome, actorul din “Twilight” a avut numai iubite celebre. Taylor a fost cuplat cu Billie Lourd, Lily Collins, Maika Monroe, Selena Gomez sau Taylor Swift. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Vezi și VIDEO: Războiul dintre Leonardo DiCaprio și Jeff Bezos

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni