• PRO TV
  • Melania Medeleanu, mesaj pentru părinții care solicită pe Facebook votarea copilului lor într-un concurs

Melania Medeleanu, mesaj pentru părinții care solicită pe Facebook votarea copilului lor într-un concurs

Melania Medeleanu, mesaj pentru părinții care solicită pe Facebook votarea copilului lor într-un concurs

Melania Medeleanu a postat un mesaj către părinți, mesaj care a atras mii de like-uri și o mulțime de comentarii.     

Aceasta a făcut referire la faptul că, în ultima perioadă, tot mai mulți părinți trimit solicitări pe rețelele de socializare, solicitări prin care cer votarea copilului lor într-un concurs:
 
"Primesc din când în când câte un mesaj în care un părinte mă roagă să votez pentru copilul său. Cel mai adesea copilul participă la o competiție care presupune talent -  fie pictează, fie dansează, cantă, recită iar titlul la care copilul aspiră e, desigur, acela de "cel mai bun dansator/pictor" etc

Îl înțeleg pe părinte - ar face orice să-și bucure copilul. Iată de ce nu votez și-l rog pe părinte să mă ierte. 

O astfel de competiție nu e de fapt despre talent, e mai degrabă un concurs de popularitate - Cel mai bun desen rămâne în coada clasamentului dacă desenatorul n-are suficienți prieteni. Și cât de drept e asta pentru un copil? 
În plus, nici măcar nu e despre prietenii lui - despre cum poate, să zicem, să învețe dintr-o astfel de experiență să-și implice amicii, să-și motiveze comunitatea. E despre părinții lui și câți prieteni au aceștia din urmă. 

Voturile publicului, sigur, contează (deși, în lumina ultimelor evenimente de pe scena politică ați  putea fi tentați să-mi ziceți vreo două pe tema asta!) Dar ce farmec mai are competiția când câștigătorul e decis în acest fel?

Care e bucuria și care e lecția pe care o primește copilul când câștigă așa? 

Am scris mesajul ăsta cu gândul la fiecare copil talentat și timid, care, înainte de a se înscrie într-un concurs își numără prietenii."
Mesajul a fost distribuit de multe persoane, iar comentariile au fost aprobatoare, semn că și alții au rezonat cu cele transmise. 

FOTO: Melania Medeleanu

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni