• PRO TV
  • Kate Middleton, apariție electrizantă într-o rochie verde smarald la Royal Albert Hall

Kate Middleton, apariție electrizantă într-o rochie verde smarald la Royal Albert Hall

Kate Middleton, apariție electrizantă într-o rochie verde smarald la Royal Albert Hall

Nimeni nu are apariții ca ale Ducesei de Cambridge pe covorul roșu! Kate Middleton a fost atracția serii la spectacolul Royal Variety Performance, care a avut loc la Royal Albert Hall. 

Ducesa de Cambridge a pășit pe covorul roșu într-o rochie superbă, verde smarald, creație a designerului Jenny Packman. Aceeași creatoare de modă a îmbrăcat-o pe ducesă și la premiera filmului James Bond. Atunci, nevasta lui William a strălucit într-o rochie din paiete aurii.

Kate Middleton (39 de ani) a sosit la evenimentul din Londra la brațul soțului ei, William. Ducesa a atras toate privile cu rochia verde smarald, din paiete. Kate și-a accesorizat ținuta cu un clutch în aceeași nuanță, o pereche de cercei din aur, iar în picioare a purtat stiletto. 

Rochia s-a mulat perfect pe silueta silfidică a ducesei. Kate a purtat bucle lejere și un make-up care i-a scos în evidență frumusețea naturală. O rochie asemănătoare din colecția creatoarei Jenny Packman costă aproximativ 10.000 de dolari.

Se pare că nu e prima dată când ducesa îmbracă această ținută, potrivit Hello Magazine. În 2019, la o recepție care a avut loc în Pakistan, Kate a purtat aceeași rochie spectaculoasă. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Wine Trips România S2E1 | Alex Bogdan, degustare cu peripeții la Crama Corcova


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni