• PRO TV
  • Daria Radionova are bolidul de lux, încrustat cu 2 milioane de cristale, făcut praf! Ce reacție a avut?

Daria Radionova are bolidul de lux, încrustat cu 2 milioane de cristale, făcut praf! Ce reacție a avut?

Daria Radionova are bolidul de lux, încrustat cu 2 milioane de cristale, făcut praf! Ce reacție a avut?

Ziariștii britanici de la "The Sun" au fotografiat mașina Dariei Radionova accidentată foarte serios pe o stradă din Londra, unde fosta iubită a lui Alex Bodi locuiește de ani buni. 

Daria e deținătoarea unui superb Lamborghini Aventador LP750-4 SuperVeloce, pe care l-a acoperit cu 2 milioane de cristale. Mașina  a fost făcută zob în partea din spate în timp ce era parcată, după cum se vede în imaginile publicate de The Sun AICIUlterior, Daria a postat pe Instastory un mesaj în care oferea 5 mii de Euro (sau lire, în condițiile în care locuiește în UK) tuturor celor care au informații despre mașina care i-a accidentat bolidul. Daria Radionova e originară din Republica Moldova, e fotomodel și influencer cu peste 600 de mii de urmăritori. A devenit celebră în România datorită relației cu Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu., iar la Londra a atras atenția cu mașina ei.

Bolidul e un Lamborghini Aventador LP750-4 SuperVeloce încrustat cu 2 milioane de cristale Swarovski negre.

„Încrustarea mașinii cu pietre prețioase a durat peste 700 de ore. Cu siguranță, am dus încrustarea cu cristale la un nou nivel. Credeți că ar trebui să percep 1 liră pentru fiecare fotografie (n.r. pe care o face lumea mașinii)? Clar, aș deveni miliardară", scria Daria Radionova pe Instagram, în descrierea unei poze cu persoane  care se înghesuie să îi pozele mașina. 

; title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen>" width="640" />
FOTO: Daria Radionova Instagram


Vezi și video: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni