• PRO TV
  • Will Smith spune că urăște să filmeze scene de sex și că e cea mai neplăcută parte din actorie

Will Smith spune că urăște să filmeze scene de sex și că e cea mai neplăcută parte din actorie

Will Smith spune că urăște să filmeze scene de sex și că e cea mai neplăcută parte din actorie

Will Smith a dezvăluit într-un interviu recent că partea cea mai neplăcută pentru el ca actor este să filmeze scenele de sex.

Superstarul de la Hollywood, Will Smith, spune că urăște să filmeze scene de sex, în timp ce a făcut alte mărturisiri surprinzătoare legate de viața a intimă, cum ar fi că în trecut a vomat de la prea mult sex sălbatic. 

„Scenele de sex sunt cea mai proastă parte a actoriei – atunci când îl privești într-un film, există muzică și vin, dar pe platoul de filmare este un tip mare care ține microfonul, mestecă și se uită la tine”, a declarat actorul, potrivit dailystar.co.uk.

Actorul a mai povestit, având în centru discuției tot dezavantajele scenelor de sex din filme, momentul în care soția lui Jada Pinkett-Smith a mers să o cunoască pe bunica actorului, care era foarte religioasă. 

Bătrâna nu știa cine este Jeda, așa că Will i-a pus un film cu soția lui, în care întreținea relații intime. „Ea a intrat, bunica mea era în mijlocul scenei și și-a ridicat privirea și i-a spus Jadei: Când eram copil, oamenii nu trebuiau să se dezbrace pentru a face un film>>. I-am spus că peste ani va fi amuzant”.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni