• PRO TV
  • Pepe despre Oana: “Nu stie ca s-a pus cu cine nu trebuie” VIDEO

Pepe despre Oana: “Nu stie ca s-a pus cu cine nu trebuie” VIDEO

Pepe despre Oana: “Nu stie ca s-a pus cu cine nu trebuie” VIDEO

Pepe s-a intors si mai relaxat din vacanta in care a plecat ca sa se distanteze putin de scandalul cu Oana, si a venit pe happylica in editia de joi, 17 martie, a emisiunii “Happy Hour”, unde a vorbit despre shopping, vrajitoare, credinta in Dumnezeu, dar a refuzat sa spuna motivele reale care au dus la divort.  

Pentru inceput Pepe i-a felicitat pe Catalin si Andra, care de miercuri, 16 martie, au devenit parinti.
“Parerea mea e ca Dumnezeu a vrut sa nu am copiii, ca as fi suferit enorm”, a spus Pepe, care este convins ca va fi si el tata.

“Am plecat fara destinatie, cu bani in buzunar, am plecat la shopping. Am facut poze la shopping, asa cum ii placea Oanei. Am vrut sa-i cumpar niste carti de tarot, un glob de magie si niste papuci, ca sa ii dau papucii mai repede”, a glumit Pepe.

Oana Zavoranu
era trecuta in telefonul lui pepe sub denumirile "gazita" sau "pisica mica", a fost trecuta drept “fosta”, "acum este X in telefonul meu”.

"Eu nu mi-am luat din casa decat actele mele. Oana vrea acum sa stea cu forta in casa mea. Eu as putea sa fac foarte mult rau, dar nu vreau, am fost totusi sapte ani impreuna. Nu vreau sa spun motivele reale ale despartirii noastre. Le tin pentru mine.”

Se pare ca lucrurile lui Pepe au ajuns la vrajitoare. El si-a recunoscut o camasa, foarte scumpa, pe care si-a luat-o de la Dubai.
“Am poze cu acea camasa, am fost imbracat de mai multe ori cu acea camasa. Lumea e in panica pentru mine. Am ulei sfintit, tamaie, cruciulita. Am in masina lumanari, tamaie. Il am pe Dumnezeu in suflet. Pe mine ma iubeste Dumnezeu. Eu nu ma rog la Dumnezeu sa imi dea, ii multumesc pentru ce imi da, si imi da ce merit".

"Eu consider ca Marioara Zavoranu nu avea cum sa intre in casa sis a ia camasa, femeia de serviciu nici atat".

Poate ca mi-a facut farmece inca de la inceput. O sa ma duc la sectia de politie sa fac o plangere pentru furt. Sa se duca la doamna Ciresica sa spuna ea cine i-a dus camasa. Eu nu o sa dau niciodata bani la o vrajitoare”, a spus Pepe.

Ea nu stie ce sa faca sa ma scoata din sarite, incearca sa ma provoace, ca eventual sa o injur, orice”.

Ii dau firma Oana Star Company, i-o dau luni. Ea vrea sa isi bata joc de rabdarea mea. Nu stie ca s-a pus cu cine nu trebuie".

Mi-e frica doar de Dumnezeu. Cea mai mare dorinta a mea este sa ma tina Dumnezeu calm, cum sunt acum”.
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni