• PRO TV
  • Primarul Cristian Popescu Piedone și-a mărit echipa de consilieri cu o actriță cunoscută

Primarul Cristian Popescu Piedone și-a mărit echipa de consilieri cu o actriță cunoscută

Primarul Cristian Popescu Piedone și-a mărit echipa de consilieri cu o actriță cunoscută

O actriță de teatru și film, prima care a filmat o scenă de sex cu o femeie într-o peliculă românească, este noua consilieră a primarului Cristian Popescu Piedone. Edilul are numai cuvinte de laudă pentru Eugenia Șerban, care s-a alăturat echipei sale la sfârșitul acestei luni.

Eugenia Șerban (52 de ani) este noua consilieră e primarului Cristian Popescu Piedone pe probleme culturale. Actrița va face parte din echipei Centrului Cultural și de Tineret “Ștefan Iordache”, instituție aflată sub autoritatea administrativă a Consiliului Local al Sectorului 5.

Edilul consideră că experiența Eugeniei Șerban va avea un impact pozitiv în rândul locuitorilor sectorului.

Mă bucură faptul că locuitorii Sectorului 5 vor putea beneficia de talentul și expertiza unui actor de talia Eugeniei Șerban. Așa cum știm cu toții, ea este o învingătoare! Iar proiectele pe care le vom pune în practică împreună nu vor putea fi decât de succes pentru membrii comunității Sectorului 5”, a transmis primarul pe pagina oficială de socializare a primăriei.

Oana Zăvoranu este o altă vedetă din România care face parte din echipa lui Piedone. 

Eugenia Șerban, curtată intens pentru ședințe foto provocatoare

Actrița Eugenia Șerban făcea furori în primii ani ai carierei sale în teatru, film și televiziune. De aceea, la sfârșitul anilor ’90, i s-a propus să apară într-o ședință foto provocatoare în revista Playboy. A refuzat o sumă impresionantă și a justificat alegerea.

Am fost propusă pentru prima copertă Playboy, dar am refuzat. Problema a fost că atunci când se lansa, copilul meu începea prima zi de şcoală şi nu aş fi vrut ca el să se ducă cu coperta cu mămica. Asta a fost motivul şi scuza mea perfectă. Era vorba despre o sumă cu multe zero-uri, iar şedinţa foto ar fi avut loc în Statele Unite ale Americii”, a dezvăluit actrița ani buni mai târziu.

Până la urmă, prima româncă în Playboy a fost Dana Săvuică.

Însă, în 2003, a apărut în filmul Dulcea saună a morții, unde a fost protagonista primelor scene de sex cu o femeie din cinematografia românească.

Eugenia Șerban a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică, secția Actorie, la clasa profesorului universitar Ioan Cojar (1991-1997). Mai întâi a jucat la Teatrul de Stat din Turda, apoi la Teatrul Evreiesc de Stat și la Teatrul “Excelsior”.

În televiziune a intrat devreme, încă de la începutul anilor ’90, la TVR, unde a prezentat Videomagazin duminical alături de Cristian Țopescu, Ioana Bogdan și Eugen Dumitru.

Debutul în film a fost consemnat în anul 1998, în pelicula Train de vie (Trenul vieții), regizată de Radu Mihăileanu. A mai jucat în Viața e un dar (2007), Inimă de țigan (2007), Aniela (2009), Iubire și secrete (2017-2018).

Eugenia Șerban și lupta ei cu două tipuri de cancer

Actrița a trecut printr-o perioadă cumplită, după ce a fost diagnosticată cu două tipuri de cancer. S-a operat în România și a reușit să scape de ambele amenințări. 

Trecând peste o astfel de perioadă, nu cred că mă va mai doborî nimic. Am avut un psihic foarte bun”, declara, în septembrie 2020, în emisiunea Vorbește lumea.

Fotografii: Eugenia Șerban Facebook

Vezi și VIDEO:

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni