• PRO TV
  • Brad Pitt vrea să facă pace cu Angelina Jolie. Ce dezvăluiri a făcut un apropiat al actorului

Brad Pitt vrea să facă pace cu Angelina Jolie. Ce dezvăluiri a făcut un apropiat al actorului

Brad Pitt vrea să facă pace cu Angelina Jolie. Ce dezvăluiri a făcut un apropiat al actorului

Brad Pitt vrea să facă pace cu fosta nevastă, de dragul copiilor. Un apropiat al actorului a dezvăluit că acesta vrea să-și refacă viața, însă nu-și dorește ca relația cu Angelina să râmână la fel de rece cum a fost până acum.

“Brad speră ca într-o zi el și Angelina să găsească o modalitate de a se ierta reciproc și de a merge mai departe, de dragul copiilor, dacă nu pentru altceva”, a declarat un apropiat al starului din “Moneyball”, pentru US Weekly

Chiar dacă e focusat pe carieră, Brad Pitt își dorește să iubească din nou. “Lui Brad i-ar plăcea să meargă din nou la întâlniri și să găsească acea persoană specială cu care să fie pe termen lung. Urăște însă faptul că toatea astea trebuie să se întâmple în văzul lumii. Acum e focusat pe familie, acte de caritate și carieră”, a mai spus sursa menționată mai sus.

Angelina Jolie a depus actele de divorț în august 2016 și a cerut custodia deplină asupra copiilor. Actorii au trei copii biologici: Shilloh și gemenii Knox și Vivienne și trei adoptați: Pax, Maddox și Zahara.În iunie 2021, Brad Pitt o obținut prima victorie în fața Angelinei, când un judecător din California i-a acordat custodie comună pentru copiii săi. Decizia a nemulțumit-o pe Angelina, care ar fi zis atunci că nu-l va ierta niciodată pe Pitt. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni