• PRO TV
  • Adrian Mutu, conflict cu un personaj controversat? „Și-a prins degetul din greșeală în portiera mașinii”

Adrian Mutu, conflict cu un personaj controversat? „Și-a prins degetul din greșeală în portiera mașinii”

Adrian Mutu, conflict cu un personaj controversat? „Și-a prins degetul din greșeală în portiera mașinii”

În urmă cu mai mulți ani, pe când încă era fotbalist, numele lui Adrian Mutu apărea aproape zilnic în presa tabloidă, fiind legat de subiecte extra-sportive.

Celebrul fotbalist, care a jucat inclusiv pentru Chelsea și Juventus, dar care este și golgheter all time al națioanlei, la egalitate cu Hagi, a fost implicat inclusiv în scandaluri cu nume care au inclusiv legături interlope.

Potrivit celor de la Playsport, în urmă cu aproximativ 15 ani, Adrian Mutu ar fi avut un conflict cu Nuredin Beinur, nume cunoscut de pe litoral, despre care se spune că s-ar ocupa inclusiv cu reglări de conturi între bandele care-și disputau supremația pe litoral și taxe de protecție.

„În 2014 ați avut un conflict deschis cu Mutu, care s-a ales cu mâna ruptă dintr-o dispută cu dumneavoastră. Așa suna povestea”, spune reporterul de la Playsport, care îl provoacă astfel pe Nuredin Beinur să spună adevărata poveste.

„Cu Adrian mă știu de prin 1999, 2000. L-am cunoscut la un meci la Constanța, când a venit la mine, la Olimp, împreună cu Luțu și Chivu. Pe Adrian l-am simpatizat mereu ca om și ca fotbalist. Are defecte, dar nu înseamnă că viața lui s-a învârtit doar între bătăi și scandaluri. Atunci, într-un club, a venit cineva să facă poze cu el, l-a refuzat, un bodyguard de-ai mei a intervenit și nu l-a lăsat. Adi și-a prins apoi degetul din greșeală în portiera mașinii, când a plecat. Asta a și explicat, din câte îmi amintesc. A doua zi după eveniment, ne-au pândit paparazzi să vadă ce se întâmplă, eram împreună la restaurant, ca prieteni. N-a fost nimic între noi”, a fost răspunsul lui Beinur.

Vezi și:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni