• PRO TV
  • Mihai Bobonete, despre motivul pentru care nu l-a avut pe Adrian Văncică invitat în podcastul Da Bravo

Mihai Bobonete, despre motivul pentru care nu l-a avut pe Adrian Văncică invitat în podcastul Da Bravo

Mihai Bobonete, despre motivul pentru care nu l-a avut pe Adrian Văncică invitat în podcastul Da Bravo

A început „timid”, mai în joacă, mai în serios, însă Mihai Bobonete a ajuns la performanțe nebănuite cu seria de podcasturi Da Bravo! by Mihai Bobonete. Totuși, fanii comediantului se întreabă de ce Adrian Văncică nu s-a numărat printre invitații săi.

Podcastul Da Bravo! by Mihai Bobonete a devenit unul dintre cele mai gustate produse din online, grație formatului prietenos și invitaților plini de savoare. Mihai Bobonete a dezvăluit recent că își alege cu grijă persoanele invitate în seria de pe YouTube, iar uneori ține cont de sfaturile venite de la admiratori.

Într-un video postat pe platforma online, Mihai Bobonete a explicat cum își alege invitații din podcast și de ce nu-i are alături, întotdeauna, pe oamenii pe care îi cer fanii.

Am făcut un top al invitaților și am încercat, în sezonul 2, să ținem cont de propunerile voastre și am invitat oameni. Unii nu vor să vină. Ce pot să vă spun? Gândiți-vă că nu sunt prieten cu toată lumea din media sau din show-biz (...) Unii s-au eschivat frumos, alții mi-au zis că nu o să vină niciodată”, a explicat Bobonete.

Bine, bine, dar Văncică? El de ce nu a fost invitat la podcast? Ba, a fost, doar că...

Adrian Văncică... mi l-am dorit. M-a refuzat de fiecare dată, nu am ce să fac mai mult”, a dezvăluit comediantul.


Adrian Văncică. FOTO: Instagram

O altă personalitate cunoscută este Mihai Bendeac, pe care actorul din Las Fierbinți l-a invitat la podcast. Însă, răspunsul lui a fost ferm:

La ultima lui apariție la Măruță a promis că 5 ani nu mai apare în niciun podcast. Mi-aș fi dorit să-i am pe oamenii ăștia invitați, pentru că sunt convins că aș fi avut ce să discut cu ei”, a mărturisit Mihai Bobonete.

Însă, seria de podcasturi Da Bravo i-a avut ca invitați de vază pe colegii și prietenii lui Bobo din Las Fierbinți, care au făcut deliciul publicului la fiecare apariție. Mihai Rait Dragomir, Ionuț Ciocia, Toma Cuzin, Mihai Mărgineanu  sunt doar câțiva prieteni dragi ai săi care au acceptat să apară în podcast.

Cel mai nou episod de Da Bravo! by Mihai Bobonete îl are ca invitat pe actorul Ionuț Ciocia (aka Brînzoi). Vezi VIDEO AICI!

Fotografii: Da Bravo podcast/Adrian Văncică Instagram

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni