• PRO TV
  • Regina Elisabeta a II-a vrea ca Prințul William și fiul lui, George, să călătorească în elicoptere diferite

Regina Elisabeta a II-a vrea ca Prințul William și fiul lui, George, să călătorească în elicoptere diferite

Regina Elisabeta a II-a vrea ca Prințul William și fiul lui, George, să călătorească în elicoptere diferite

Îngrijorare în sânul Familiei Regale Britanice. Regina l-a îndemnat pe Prințul William să nu mai călătorească împreună cu întreaga familie în acelați aparat de zbor, din rațiuni de siguranță. 

Doi moștenitori ai tronului britanic la bordul aceluiași elicopter e un risc pe care Casa Regală a Marii Britanii nu și-l poate asuma. Regina Elisabeta a II-a i-a cerut Prințului William, al doilea succesor la tronul regatului după Prințul Charles, să împartă familia în două grupuri atunci când călătorește pe calea aerului.

Suverana l-a informat pe William de îngrijorarea sa după ce a observat că nepotul ei și-a intensificat călătoriile cu elicopterul, alături de familie, pe ruta Londra-Norfolk, susține o sursă citată de The Sun.

Fiul lui William, Prințul George, este al treilea în linia de succesiune la tronul britanic, deci îngrijorarea Regiei este justificată.

Avertismentul Reginei vine după aproape doi ani de la moartea dramatică a fostului baschetbalist Kobe Bryant. Starul de la LA Lakers și-a pierdut viața la 26 ianuarie 2020, după ce elicoperul în care călătorea s-a prăbușit în zona deluroasă Calabasas (California). La bord mai era și fiica sa, Gianna. Alte 6 persoane au decedat atunci.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni