• PRO TV
  • Dan Bittman uimeşte din nou: "Am învățat, în doi ani de zile, că nu prea contez în țara asta"

Dan Bittman uimeşte din nou: "Am învățat, în doi ani de zile, că nu prea contez în țara asta"

Dan Bittman uimeşte din nou: "Am învățat, în doi ani de zile, că nu prea contez în țara asta"

Cântăreţul Dan Bittman uimeşte din nou cu declaraţiile sale privind pandemia de coronavirus. Invitat în cadrul unei emisiuni TV chiar în a doua zi de Crăciun, artistul a revenit cu noi declaraţiii despre măsurile care au fost luate în România pentru limitarea răspândirii coronavirusului. 

Solistul de la Holograf a spus în reptate rânduri că este furios pentru că nu a mai putut să îşi desfăşoare activitatea, implicit să facă bani, pentru că spectacolele, concertele şi alte evenimente private au fost suspendate în ultimii doi ani. 

Dan Bittman a răbufnit din nou şi a spus că nu i se par normale astfel de măsuri şi că el consideră că în România nu este bine să îţi exprimi părerea, căci el a fost aspru criticat pentru că a vorbit deschis despre problemele pe care le-a întâmpinat în aceşti doi ani. 

„Am învățat, în doi ani de zile, că nu prea contez în țara asta... Mi-a fost curmat, ca să zic, dreptul la muncă în ultimii doi ani și atunci mă adaptez, n-am încotro, am învățat. (…) Încerc să supraviețuiesc în limitele legii, că nu avem încotro. Când se dă startul și scade numărul de infectări, e o lipsă de predictibilitate uriașă, parcă am fi așa la linia roșie și toată lumea începe să alerge, apar impresarii, sună, hai că se mai poate, hai cu 30% din sală, hai cu 10%, hai cu 50%… e o nebunie întreagă! (...) Nu e foarte veselă situația…”, a spus Dan Bittman.

„Încerc să nu mă mai implic, adică se pare că e o problemă dacă ai păreri. În România trebuie să n-ai păreri, trebuie să stai, să taci, să îți vezi de ale tale. Eu am greșit, mi-am spus o părere, lumea m-a luat, m-a făcut, m-a dospit așa în toate felurile, dar și lumea trebuie să înțeleagă că avem dreptul totuși la păreri fiecare în felul lui. Nu trebuie să ne sărim la gât unul altuia”, a adăugat Dan Bittman, care susține că trupa Holograf a avut doar șase concerte într-un an de zile.

Sursa foto: Agerpres

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni