• PRO TV
  • VIDEO Jason Derulo, luat de poliție după ce a atacat doi bărbați

VIDEO Jason Derulo, luat de poliție după ce a atacat doi bărbați

VIDEO Jason Derulo, luat de poliție după ce a atacat doi bărbați

Jason Derulo s-a dezlănțuit în holul unui cazinou din Las Vegas, după ce un bărbat l-a jignit. Artistul s-a năpustit asupra acestuia, lovindu-l cu pumnii în față. În altercație a fost implicat încă un bărbat, prieten cu cel atacat. 

Jason Derulo e necruțător când vine vorba de insulte. Artistul a reacționat vehement în momentul în care doi bărbați, care treceau pe lângă el pe scara rulantă a unui cazinou din Las Vegas, l-au jignit.

Într-un filmuleț care circulă în mediul online, unul dintre bărbați este auzit batjocorindu-l pe Derulo: „Hei, Usher! Du-te dracu’, javră!”, scrie TMZ.

Este neclar dacă bărbatul l-a confundat cu Usher sau a vrut să râdă de artist, însă a fost suficient pentru ca Derulo să-și iasă din minți și să sară la bătaie. Vezi VIDEO mai jos!

Conform martorilor, Jason Derulo l-a lovit și pe bărbatul care-l însoțea pe  cel agresat inițial, fiind nevoie de intervenția agenților de pază pentru aplanarea conflictului.

Christian Labare, un dansator din Houston, a surprins cu telefonul mobil momentul în care Jason Derulo a fost încătușat de forțele de ordine și escortat la secție pentru declarații.

Vezi poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Bărbații agresați nu au depus încă plângere pe numele artistului, însă au la dispoziție 12 luni pentru a face asta. 

Fotografii: TouTube/Getty Images/@christian_labare8

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni