• PRO TV
  • Cum a reușit actrița Chrissy Metz să slăbească aproape 50 de kilograme

Cum a reușit actrița Chrissy Metz să slăbească aproape 50 de kilograme

Cum a reușit actrița Chrissy Metz să slăbească aproape 50 de kilograme

Chrissy Michelle Metz se confruntă cu excesul de kilograme încă din copilărie.

Actrița Chrissy Michelle Metz se confruntă cu excesul de kilograme încă din copilărie. Chrissy Michelle Metz, cunoscuta actriță americană care a interpretat-o pe Kate Pearson în serialul de televiziune „This is Us”, rol ce i-a adus nominalizări la Premiul Emmy Primetime și două premii Globul de Aur a mărturisit fanilor că s-a luptat cu excesul de kilograme încă de la vârsta de trei ani și că de la 11 ani a fost înscrisă în programul Weight Watchers de însăși mama ei.

Mi-am luat decizia de a slăbi cu mai mulți ani în urmă, dar nu pentru că cineva mi-a spus să fac asta. Ați auzit bine. Metz nu și-a propus să slăbească doar pentru a-i suprinde pe ceilalți”, a explicat actrița publicației online TVLine.com. „M-am apucat să slăbesc pentru că acest aspect mă ajută să îmi mențin corpul sănătos”. Actrița a mai spus că îți dorește constant să își remodeleze corpul, însă fără să țină cont de etaloane, fără să fie un exemplu pentru ceilalți. 

Dezarmant de sinceră, Metz a declarat de-a lungul mai multor interviuri publicate în presa de peste Ocean că încă își îmbrățișează formele corpului așa cum sunt, declarând că „greutatea corporală în exces nu ar trebui considerată un defect în calea frumuseții.

Citește și:
”M-am îngrășat, arăt BINE”. Lizzo și-a arătat formele voluptuoase într-un clip video

Actrița nu a apelat la vreun regim de slăbire stas tocmai pentru a nu se confrunta cu efectul yo-yo specific dietelor. Pe scurt, secretul reușitei sale de a slăbi aproximativ 50 de kilograme în decursul mai multor ani s-a bazat pe o alimentație cât mai echilibrată și bineînțeles, pe mișcare. „Tot ceea ce am făcut a fost să mănânc 2.000 de calorii pe zi și să merg câte 20 de minute”, a spus Chrissy Metz. Mai mult de atât, actrița a citit foarte multe cărți pe această temă și făcut numeroase eforturi pentru a-și păstra motivația la cote înalte. 

Dacă nu te apreciezi acum, așa cum ești, atunci nu vei putea niciodată să ajungi acolo unde îți dorești. Iubește-te mai mult”, a punctat cu entuziasm Metz în cadrul unui interviu publicat pe bazaar.com

Foto: Profimediaimages.ro

Vezi și:

Wine Trips România S2E7 | Raluka a descoperit superstarurile îmbuteliate la Domeniile Sâmburești

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni